Prosim povejte mi
ko dlje casa dezuje ali se vozim ali ne je v avtu desno zadaj pod tepiho mokro in to zelo mokro tak da moram z gobo vodo ven pobrat
LAGUNA 1.9.DCI l.2001
VODA V LAGUNI????
hvala bom pogledo sam neverjamem da je toMr_Fizl napisal/-a:Jaz sicer Lagune ne poznam ampak malo preglej tesnila okrog vrat ali pa snemi tapeto na vratih in poglej ce ti skozi vrata zateka, mogoce so zamasene luknjice na spodnji strani vrat kjer bi mogla voda odtekati.
ker ni mokro nic ob strani pa nikjer drugje samo tepih tak kot da bi flaso vode zlil noter
mogoce neumen nasvet ampak vseeno ... ko sem mel identicen problem (zal pri clio-tu, tako da ne vem ce ti bo kej pomagalo), mi je zamakalo pri luci zadaj in je teklo skozi prtlaznik do predela pod sedezem ... lahko pogledas pod "tepihom" v prtlazniku ce so kaksne sledi ... al pa pobris do suhega, pa polivi z vodo pa bos vidu kje zamaka ...
Lp RoZleht
bom pogledo hvalaRoZleht napisal/-a:mogoce neumen nasvet ampak vseeno ... ko sem mel identicen problem (zal pri clio-tu, tako da ne vem ce ti bo kej pomagalo), mi je zamakalo pri luci zadaj in je teklo skozi prtlaznik do predela pod sedezem ... lahko pogledas pod "tepihom" v prtlazniku ce so kaksne sledi ... al pa pobris do suhega, pa polivi z vodo pa bos vidu kje zamaka ...