VODA V LAGUNI????

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
elvis982

VODA V LAGUNI????

Odgovor Napisal/-a elvis982 »

Prosim povejte mi

ko dlje casa dezuje ali se vozim ali ne je v avtu desno zadaj pod tepiho mokro in to zelo mokro tak da moram z gobo vodo ven pobrat

LAGUNA 1.9.DCI l.2001
Mr_Fizl
Kraj: Izola-Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Mr_Fizl »

Jaz sicer Lagune ne poznam ampak malo preglej tesnila okrog vrat ali pa snemi tapeto na vratih in poglej ce ti skozi vrata zateka, mogoce so zamasene luknjice na spodnji strani vrat kjer bi mogla voda odtekati.
elvis982

Mr_Fizl napisal/-a:Jaz sicer Lagune ne poznam ampak malo preglej tesnila okrog vrat ali pa snemi tapeto na vratih in poglej ce ti skozi vrata zateka, mogoce so zamasene luknjice na spodnji strani vrat kjer bi mogla voda odtekati.
hvala bom pogledo sam neverjamem da je to

ker ni mokro nic ob strani pa nikjer drugje samo tepih tak kot da bi flaso vode zlil noter
Uporabniški avatar
RoZleht
Kraj: Trebnje

Odgovor Napisal/-a RoZleht »

mogoce neumen nasvet ampak vseeno ... ko sem mel identicen problem (zal pri clio-tu, tako da ne vem ce ti bo kej pomagalo), mi je zamakalo pri luci zadaj in je teklo skozi prtlaznik do predela pod sedezem ... lahko pogledas pod "tepihom" v prtlazniku ce so kaksne sledi ... al pa pobris do suhega, pa polivi z vodo pa bos vidu kje zamaka ...
Lp RoZleht
elvis982

RoZleht napisal/-a:mogoce neumen nasvet ampak vseeno ... ko sem mel identicen problem (zal pri clio-tu, tako da ne vem ce ti bo kej pomagalo), mi je zamakalo pri luci zadaj in je teklo skozi prtlaznik do predela pod sedezem ... lahko pogledas pod "tepihom" v prtlazniku ce so kaksne sledi ... al pa pobris do suhega, pa polivi z vodo pa bos vidu kje zamaka ...
bom pogledo hvala
Uporabniški avatar
umlinar
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a umlinar »

zal neznam pomagat lahko pa samo vprasam ce se komu sanja kje bi pri laguni II lahko zamakalo v predel rezervnega kolesa?
LP
Renault Laguna II 2.2dci Privilege - What else is left for the great ones!?
Odgovori