Clio II. Montaza 16" in TW
Clio II. Montaza 16" in TW
Torej. Ma kdo kake slike kako je naredil 16ke in tw noter v sprednji del? Danes sem malo odpiral, ker bi rad pac sistem od petke noter vrgo, pa me zanima.
Za 13ke je nareto lepo s plastiko, vrjetno bo pri 16ka treba vso plastiko odrezat. Vsaj kolko sem gledal. Pustit pa lih tolk da se lahko zvocnik prisraufa. To bi bla vsa umetnost.
Kaj pa za tweterje. Kebel je, ampak ce hocem uporabit kretnico morem svojga potegnit, razn ce obstojeci kabl stuklam? Nebi smelo bit kaj narobe al kako?
Hvala za bilokake slike...
LP!
Za 13ke je nareto lepo s plastiko, vrjetno bo pri 16ka treba vso plastiko odrezat. Vsaj kolko sem gledal. Pustit pa lih tolk da se lahko zvocnik prisraufa. To bi bla vsa umetnost.
Kaj pa za tweterje. Kebel je, ampak ce hocem uporabit kretnico morem svojga potegnit, razn ce obstojeci kabl stuklam? Nebi smelo bit kaj narobe al kako?
Hvala za bilokake slike...
LP!
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Re: Clio II. Montaza 16" in TW
Za 16ko moras izrezati plastiko okoli, pa priporocljivo je narediti distancnik, ni pa obvezno.
Kabel za tweeterje je najbolje dati original, lahko das pa kretnice pod radio, do tja imas pa tudi napeljan kabel za tweeterje in 16ke.
Slike dam pa lahko jutri.
Kabel za tweeterje je najbolje dati original, lahko das pa kretnice pod radio, do tja imas pa tudi napeljan kabel za tweeterje in 16ke.
Slike dam pa lahko jutri.
Nevem ce bo danes kaj s slikami, ker je to narejeno v avtu od mame, pa jo trenutno ni doma, tako da mi najbrs uspe jutri poslikat.
Najlazje ti bo ce vzames tapeto dol in jo lepo obrezes, pa das 16ke notr. Ce bos dal se distancnik, ga das pod plastiko, tako da se ga ne vidi, malo razlike v zvoku pa bo.
Tweeter bi pa moral pasati, ampak spet odvisno od velikosti tweeterja. Tisto mrezico bos pa najlazje odprl s kaksnimi sivankami, samo dve zapicis in zavrtis, pa se odpre.
Najlazje ti bo ce vzames tapeto dol in jo lepo obrezes, pa das 16ke notr. Ce bos dal se distancnik, ga das pod plastiko, tako da se ga ne vidi, malo razlike v zvoku pa bo.
Tweeter bi pa moral pasati, ampak spet odvisno od velikosti tweeterja. Tisto mrezico bos pa najlazje odprl s kaksnimi sivankami, samo dve zapicis in zavrtis, pa se odpre.
Ce kupis te, nebos nic falil: http://www.nakupovanje.net/Avtozvocniki ... pr-1104045
Jih imamo v cliotu in dajo od sebe presenetljivo veliko basa, za ta denar so zakon
Jih imamo v cliotu in dajo od sebe presenetljivo veliko basa, za ta denar so zakon
No saj kupil bom vrjetno kr ene tolk da bo neke tulilo noter v vratah. Problem je ker morjo bit pa 16ke
No vglavnem jutri vjutro se lotim prvega projekta unicevanja avta
Montiranje 16ke od Ground Zerota v cliota
Tweeterje bom pa mogoce jutri mogoce v torek
Vrjetno bo tam vec dela 
No vglavnem jutri vjutro se lotim prvega projekta unicevanja avta
Montiranje 16ke od Ground Zerota v cliota
No evo danes sem zmontiral tweeterje in zvocnike v avtu. Tweeterje gre zelo lepo noter dat, samo pac tiste vse nastavke mores imeti pa lepo sedejo na ze obstojece mesto zanje.
Kar se pa zvocnikov tice sem pa dal 1cm distancnik in prisraufal v plastiko. Drzi kot pribito. Seveda mores prej odstranit odvecno plastiko ampak po potrebi, na slikah zgoraj je uporabnik odstranil prevec plastike
Vglavno ni potrebno tolk. Razn ce mas velik magnet.
Zdaj morem pa se samo kretnice priklopit. Ampak dvomim da bo igralo kaj bolse z njimi, ker sem sprobal in se te cebele ze zdaj tak fejst derejo da kr hudo
Potrebno bo dat se kak bass zadaj noter pa bo to 
@ Stupo : A ves mogoce a majo visokotonci in 16ke posebej kabl al prideta do radija oba skup? Ker ce je sam en kabl bo jeba tja gor kretnice dat
Ker morjo it posebej ene za tweeterje pa ene za mid
Ves mogoce?
Kar se pa zvocnikov tice sem pa dal 1cm distancnik in prisraufal v plastiko. Drzi kot pribito. Seveda mores prej odstranit odvecno plastiko ampak po potrebi, na slikah zgoraj je uporabnik odstranil prevec plastike
Vglavno ni potrebno tolk. Razn ce mas velik magnet.
Zdaj morem pa se samo kretnice priklopit. Ampak dvomim da bo igralo kaj bolse z njimi, ker sem sprobal in se te cebele ze zdaj tak fejst derejo da kr hudo
@ Stupo : A ves mogoce a majo visokotonci in 16ke posebej kabl al prideta do radija oba skup? Ker ce je sam en kabl bo jeba tja gor kretnice dat