lastniki cc-jev...

Debate o vseh Renault Sport modelih (Twingo, Clio, Megane)
Odgovori
blaz54
Kraj: Škofja Loka

lastniki cc-jev...

Odgovor Napisal/-a blaz54 »

zdravo!
ze kake 4 mesece sem ponosni lastnik megana cc l. 2006 in sem z avtomobilom fuuul zadovoljen... je pa en problem.... ob vecjem dezju ali snegu mam mokro rit... :? a se koga j... tale zadeva?
Uporabniški avatar
meganeman
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a meganeman »

Sestra ma tud takega sam 04 letnik pa nima nobenih problemov. Je pa vmes bila poklicana na servis, kjer so ji zamenjali neke dihtunge pr oknih, ce sem prav razumel.
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Re: lastniki cc-jev...

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

blaz54 napisal/-a:zdravo!
ze kake 4 mesece sem ponosni lastnik megana cc l. 2006 in sem z avtomobilom fuuul zadovoljen... je pa en problem.... ob vecjem dezju ali snegu mam mokro rit... :? a se koga j... tale zadeva?
jaz imam megana 03 letnik trovratni in imam ob vecjem dezevju vodo v predalcku...sklepam da to kasna serijska napaka vseh meganov da nekje spusca :)
Uporabniški avatar
meganeman

To je pa druga zadeva. Voda pride noter pri zvocnikih, ker so preveliki in so neko zascito odrezali stran. Se pa ze matram eno leto da bi to popravu (sm bil tud na servisu) in so flikali z nekim silikonom ampak ni cist ratalo:(.
I have a need, the need for speed! Meganeman over and out...
Slika
http://megane-forum.eu/
Pancho
Kraj: Obala

Odgovor Napisal/-a Pancho »

Zadnja informacija glede te vode, ki naj bi prisla notri pri zvocnikih. Problem je v vratih, na zgornjem robu vrat (stik s streho), kjer je okvir tako narejen, da zgleda kot, da je sestavljen iz dveh delov. No, po tistem spoju - kanalcku, naj bi voda prikapljala notri. Problem naj bi se po moji informaciji odpravil z ponovno nastavitvijo vrat.
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

Pancho napisal/-a:Zadnja informacija glede te vode, ki naj bi prisla notri pri zvocnikih. Problem je v vratih, na zgornjem robu vrat (stik s streho), kjer je okvir tako narejen, da zgleda kot, da je sestavljen iz dveh delov. No, po tistem spoju - kanalcku, naj bi voda prikapljala notri. Problem naj bi se po moji informaciji odpravil z ponovno nastavitvijo vrat.
ja samo meni zamaka samo na levi strani na desni pa popolnoma suho vse...
metallic
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a metallic »

Moj star fotr je mel na modusu tak problem. Pol so mu neki rihtal vrata, pa se vedno ni cist dobr, je pa bols.
WTF renault? :?
SlikaSlika
Uporabniški avatar
MihaR
Kraj: somewhere inside R28...

Re: lastniki cc-jev...

Odgovor Napisal/-a MihaR »

blaz54 napisal/-a:zdravo!
Ne :wink:
Slika
Uporabniški avatar
meganeman

@86-4pj: Men pa zamaka sam na desni:(.

@blaz54: Danes sem peljal sestringa CC-ja v avtopralnico in je res nekaj vode priteklo noter za oknom na vrata, ko je tip z vapom usmeril curek ravno na rob. Tako, da mislim, da to zamaka samo ce je prevec pritiska vode.
I have a need, the need for speed! Meganeman over and out...
Slika
http://megane-forum.eu/
Odgovori