ze kake 4 mesece sem ponosni lastnik megana cc l. 2006 in sem z avtomobilom fuuul zadovoljen... je pa en problem.... ob vecjem dezju ali snegu mam mokro rit...
lastniki cc-jev...
lastniki cc-jev...
zdravo!
ze kake 4 mesece sem ponosni lastnik megana cc l. 2006 in sem z avtomobilom fuuul zadovoljen... je pa en problem.... ob vecjem dezju ali snegu mam mokro rit...
a se koga j... tale zadeva?
Re: lastniki cc-jev...
jaz imam megana 03 letnik trovratni in imam ob vecjem dezevju vodo v predalcku...sklepam da to kasna serijska napaka vseh meganov da nekje spuscablaz54 napisal/-a:zdravo!
ze kake 4 mesece sem ponosni lastnik megana cc l. 2006 in sem z avtomobilom fuuul zadovoljen... je pa en problem.... ob vecjem dezju ali snegu mam mokro rit...a se koga j... tale zadeva?
Zadnja informacija glede te vode, ki naj bi prisla notri pri zvocnikih. Problem je v vratih, na zgornjem robu vrat (stik s streho), kjer je okvir tako narejen, da zgleda kot, da je sestavljen iz dveh delov. No, po tistem spoju - kanalcku, naj bi voda prikapljala notri. Problem naj bi se po moji informaciji odpravil z ponovno nastavitvijo vrat.
ja samo meni zamaka samo na levi strani na desni pa popolnoma suho vse...Pancho napisal/-a:Zadnja informacija glede te vode, ki naj bi prisla notri pri zvocnikih. Problem je v vratih, na zgornjem robu vrat (stik s streho), kjer je okvir tako narejen, da zgleda kot, da je sestavljen iz dveh delov. No, po tistem spoju - kanalcku, naj bi voda prikapljala notri. Problem naj bi se po moji informaciji odpravil z ponovno nastavitvijo vrat.
Re: lastniki cc-jev...
Neblaz54 napisal/-a:zdravo!
ze kake 4 mesece sem ponosni lastnik megana cc l. 2006 in sem z avtomobilom fuuul zadovoljen... je pa en problem.... ob vecjem dezju ali snegu mam mokro rit...a se koga j... tale zadeva?