Fail!
Pa še zgodbica... sva imela z mojo obletnico in sva se namenila v Prekmurje. Normalno bi bilo, da bi šla z Avantimeom, a ker so ravno postavili hitre polnilnice ob AC proti tistim koncem (Lukovica, Lopata, Tepanje) sem se odločil, da probava z Zoe.
In sva šla...
...do Sela v prekmurju sva prišla brez težav, tam jedla, polnila avto in se zvečer odpravila nazaj. Ko sva se pribljiževala Mariboru sva imela dve opciji, nadaljevati po AC proti Tepanjem ali pa se ustaviti v Mariboru na kavi in polniti tam. V Mariboru sem že bil in polnil, tako, da nisem pričakoval težav. Napaka! Najprej sva se ustavila pri FERI, priklopila, je odletela polnilna postaja, druga postaja tam je imela pokvarjeno vtičnico, sva šla pred Dravske elektrarne, polnilnica za ograjo, sva šla v City Hotel, pa polnilnica ni imela štroma.
Po vsem tem letanju po Mb, sva imela valda premalo, da bi prišla do Tepanj oz. Slovenske Bistrice. Ker se nama ni ljubilo čakati celo večnost na navadni 230V šuko vtičnici in v soboto zvečer v Mb ni bilo nič življenja, sva poklicala vleko, da naju je odvlekla do Slovenske Bistrice.
Izdal me tako ni avto, izdala me je infrastruktura.

Ampak izlet je bil pa vseeno kul.
...vleko je častil Renault...