ZOE
Re: ZOE
Kako zima (mraz, gretje kabine ipd..) vpliva na doseg?
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Že 10k si prevozil? 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Čak, najem baterije pa je vezan na omejitev kilometrov, ne? Kakšne so opcije tukaj? Nekaj razmišljam o elektriki - samo, da pridejo dosegi vsaj na 200km (imam slabih 75km v eno smer do službe).
Pol leta je mimo, prevoženih imam ~12kkm namesto 8kkm, kolikor bi naj imel ta trenutek.
Avtek je zakon, sploh sedaj, ko je mraz in si lepo naštimam predgretje in je avto topel in odmrznjen vsako jutro. Odlična zadevca.
Doseg je zaradi mrazu sicer švoh, a še vedno več kot dovolj za moje dnevne potrebe, pa še vtičnico sem našel v službi

Pa pri kitajcih sem za drobiž kupil ovitke za kartico. Tale moder mi je všeč, je podobne barve kot avto, pa še sveti se v temi.

Avtek je zakon, sploh sedaj, ko je mraz in si lepo naštimam predgretje in je avto topel in odmrznjen vsako jutro. Odlična zadevca.

Pa pri kitajcih sem za drobiž kupil ovitke za kartico. Tale moder mi je všeč, je podobne barve kot avto, pa še sveti se v temi.