19ka by Bojci

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
PiNkZ

Odgovor Napisal/-a PiNkZ »

ja jay mam apexe -45 pa bomo vidl kako bo... za zacetek bom sam spusto potem pa vuga in trsanje...
Uporabniški avatar
Samojed
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Samojed »

He he, jaz imam pa +45. Resno, visoka je ko traktor, ampak mi je kul. Ce grdo zgleda pac ne opazim, saj sem noter, ko grem pa na parcelo pa ni problema s parkiranjem. Direktno cez rob pa v travo, tako da bo se lep cas taksna ostala, ce ne kar za zmeraj.
Bi pa nad gumo verjetno lahko se rezervno kolo zbasal :lol:
LP, Samojed
Uporabniški avatar
Bojci
Kraj: Maribor & skrajni severovzhod Prekmurja

Odgovor Napisal/-a Bojci »

pri cliotih ni taki problem...bolj pri 19kah z 1.4 motorjem brez dodatne krame v motornem prostoru.. :? Lahek je napram 1.8 z vso kramo noter..zato je ze original zelo visok spredaj napram zadnjemu delu.

saj sem jaz tudi imel traktor :D ampak ze sedaj , kar se tice lege na cesti, ni primerjave od prej...ze z zimskimi 175 se drzi ceste, kaj bo sele, ko dam 195 gor. :twisted:

Ce bi imel 19ko TDI 90KM, ki ga v offroad predelal :D
Slika
Uporabniški avatar
Bojci

fedri mi se ne dajo miru, zato obstaja ena opcija V-maxx -60mm....upam, da jih bom dobil cimprej. :wink:

sem pa ta vikend malo sprobal dejansko lego...dosti boljse kot prej, ko bodo pa 195 gume gor, bo verjetno po tracnicah. :wink: Nagibanja je se nekaj, ker so te vzmeti bolj mehke, voznja pa francosko udobna....ampak ce bo slo vse skup za 20mm nizje, bo zagotovo nagibanja se manj.
Slika
Uporabniški avatar
birkoff
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a birkoff »

Bojci napisal/-a:fedri mi se ne dajo miru, zato obstaja ena opcija V-maxx -60mm....upam, da jih bom dobil cimprej. :wink:

sem pa ta vikend malo sprobal dejansko lego...dosti boljse kot prej, ko bodo pa 195 gume gor, bo verjetno po tracnicah. :wink: Nagibanja je se nekaj, ker so te vzmeti bolj mehke, voznja pa francosko udobna....ampak ce bo slo vse skup za 20mm nizje, bo zagotovo nagibanja se manj.
:shock:

Jaz bi tudi.. samo pol nikam ne morem z avtom :?
Uporabniški avatar
Nicc0

Odgovor Napisal/-a Nicc0 »

sem videl kak gre to ja v nedeljo :D 210km/h kjer je omejitev 50 pa ni vazno kako je vreme pa klko je avto na podu se vedno te zasuce

Lp, Nicc0

ti pa cimprej se spredaj nizaj :D
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

Nicc0 napisal/-a:210km/h kjer je omejitev 50
Kaj takega bi samo kreten pocel, upam da nisi kreten...
Uporabniški avatar
Bojci

Dobil Vmaxx, ampak "samo" -35mm...ker naj bi se zaradi drugacnih karakteristik bolj posedel.
Slika

Je malenkost na videz drugacna kot Vogtland, na avtu je pa enako...nic nizje.. :evil:

Valda sem jezen, ker to je ze menjava 2nd time! :mad:

Se dobro, da mi dobavitelj fedrov gre toliko na roko, da bo v 3rd time dobavil -60mm, kar bo pa za sabo prineslo krajsanje amortizerjev. :roll: :?

Ampak dokler ne bo avto enakomerno spuscen kot bi moral biti, ne popuscam :mad:

Da bi vsaj imel 19ko z 1.8 motorjem in klimo, servo (pa se kaksne kile), bi se avto posedel ravno prav....ta 1.4 mlincek pa je kot mali nahrbtnik :evil:

Vogtland gre v prodajo. Vec v temi prodam. :eggface:
Slika
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Sem ti vceraj rekel. Za take zadeve je naslov Apex pravi :a2_grinn

Zdaj pa ce gledas na izkusnje drugih z njimi, je to ko vohanje dreka na dalec :a2_Fredy_kul Je bols povohat na bliz, da vids da res smrdi oz. izkusit sam na sebi :a2_jee
Uporabniški avatar
Bojci

ma birkoff tudi apexe gor in ima isti problem...ok..njemu so se malenkost posedle ampak se vedno ima tudi on skoraj dva cm rezerve.

Problem je samo zaradi slabe kilaze tega avta.
Slika
Uporabniški avatar
birkoff

Bojci napisal/-a:ma birkoff tudi apexe gor in ima isti problem...ok..njemu so se malenkost posedle ampak se vedno ima tudi on skoraj dva cm rezerve.

Problem je samo zaradi slabe kilaze tega avta.
jah ne mores ti imeti z 35mm nizjimi vzmetmi za 60mm ali vec nizji avto.. ce bi tu rad koga preklinjaj, preklinjaj fiziko :lol: :wink:
Uporabniški avatar
RoZleht
Kraj: Trebnje

Odgovor Napisal/-a RoZleht »

jst mam (sicer na cliotu) jamex fedre -60mm, pa cist lepo deluje, edin parking na robniku ne gre pred sluzbo hehe :)
Lp RoZleht
Uporabniški avatar
Bojci

z vogtland se je dejansko posedlo 3 cm, s temi pa se je pricakovalo vec...zato sem jih dal montirati.
Slika
Uporabniški avatar
birkoff

Bojci napisal/-a:z vogtland se je dejansko posedlo 3 cm, s temi pa se je pricakovalo vec...zato sem jih dal montirati.
pa kaj zaj ti mislis posedanje ki pride zaradi teze avta ali posedanje ki pride s casom od teze avta?
Uporabniški avatar
Bojci

predvsem zaradi teze avta
Slika
Odgovori