19ka by Bojci

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
Bojci
Kraj: Maribor & skrajni severovzhod Prekmurja

19ka by Bojci

Odgovor Napisal/-a Bojci »

Se pomnite tovarisi? :wink: Ja ja, vem, da ni stylan v nulo, ampak taksna je bila skoraj stiri leta.

Naslednje tri slikice narejene kaksne tri leta nazaj...karoserija bila se v kar dobrem stanju.

Slika

Vsepovsod karoserijske napake, ki se sicer na tej sliki ne vidijo najbolj:
Slika

Rak, ki se je do nedavnega tako razlezel, da sem raje druga vrata kupil:
Slika

Potem pa se je zgodila stvar, ki je odlocila nadaljno usodo...v taksnem stanju je bil konec avgusta letos...bum v 19ko. :(

Slika

Naslednje slikice pa so malo bolj razveseljive...za mene niti ne, ker je avto bil v tej delavnici en mesec:
Slika

Nov blatnik zadelan s kitom:
Slika

Med drugim so tudi oboja leva vrata nova/druga...nasel sem jih zelo ohranjene...od Beam_x-a

Po enem mesecu sem dobil avto nazaj v roke...sem komaj cakal
Slika

Aaaaa...novo kozo je dobila!! :D
Slika

Slikano danes, takoj po dezju, ker drugace ni slo....za prvi spy-shoots je! :wink:
Torej, menjana so bila obojna leva vrata, zasvasan drugi blatnik od zadaj, zakitano, popravljene vse karoserijske napake in napakice...jih je ,bilo kar nekaj :shock: za 12 let star avto po moje normalno :oops:
Prebarvana je bila tudi vsa plastika.

No, hkrati tudi drugi pragi, ki btw scitijo prage avta....od 16V-ja seveda :wink:

Takoj po slikanju so te felne sle dol :( in 13-ke gor z zimskimi gumami.

Konec tedna pride se zadnji spojler od 16V-ja...potem pa en mali shooting. :wink:

Sprejemam kritike, vem pa, da mi vsi priporocate nizanje, ampak pred zimo to ne pride v postev...pa bele zmigavce, jasno... :wink:
Zadnjič spremenil Bojci, dne 22 Feb 2007, 17:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika
Uporabniški avatar
jurre
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a jurre »

lepo, kul pride ker je vse v isti barvi :wink:
Uporabniški avatar
theD3viL

Odgovor Napisal/-a theD3viL »

Js ti res cestitam, da si se spravu tole delat, obenem pa ti povem da mi je zlo usec =)

Ce lahko prasam kok si vlozu v tole use skupi?
Uporabniški avatar
Bojci

Nekaj zivcev, nekaj sraufanja, montiranja, razmontiranja, prevoza, casa...no, vse skupaj potegnjeno....uh...morem razmisljati...je kar veliko stvari...okvirno 230k vse skupaj, razclenjeval pa ne bom. :?
Slika
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

hehe....super zgleda :smt044 Kako si pa zadovoln z barvo? Se mi zdi da je mogoce malo bolj modra kot prej, samo men osebno seka!!! :D

Je lepo pobarval ali je zajebana barva in je pomarancasto? Ce verjames al pa ne me je ves cas skrbelo da je kvaliteta barve v podnu in da bo vse bolj tko tko narejeno, pa se bratov in avto od tortilca bo strihan z barvo iste firme in me res firbec matra kako bo izpadlo vse skupaj :D

No upam da si zadovoln z barvo 8)
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
Bojci

po pm...drugace pa se ti javno zahvaljujem za barvo!!! :smt008

Odtenek pa je res malo drugacen...bolj na modro vlece, kar mi je zelo vsec!!
Slika
Uporabniški avatar
Liquid
Kraj: Tolmin

Odgovor Napisal/-a Liquid »

no..koncno :smt008

Sprva sm se ze ustrasil,ker na slikah se ni spojlerja :o Drugace pa izgleda super :wink: lepa je
1991 R19 GTS 1.4
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
Uporabniški avatar
Danch
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Danch »

Lepa je full, pa koliko je iz slik razvidno ima zelo lepo linijo (devica).
Barva mi je zlo vsec :wink:

drgac pa tko k si sam rekel...obvezna prizemljitev saj zgleda kot traktor (sry izrazu)...koliko jo bos prizemljil pa je odvisno od tebe.

Svetujem pa, da vzames malo bolj kvalitetne fedre.
Npr. moj brat je vzel tiste "Vogland" in moram rect da avto skoraj nic ni izgubil na udobju...ti fedri res dobr pobirajo lukne. Sem bil res presenecen, da je avto lahko tolk nizek, hkrati pa se vedno udoben.

Lep pozdrav Danch
Slika

ex: R19 16V
now: Honda Civic HB (+)130Hp
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Bravo :) Samo na vratih si mel pa ospice ne pa rakasto :)
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
scrat
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a scrat »

Huda barva. Men je ta odtenek ful vsec. Nc prevec gor metat vec. Nj bo stock in bo najlepsa.
obi
Kraj: medvoški štajerc

Odgovor Napisal/-a obi »

Pa si jo ustimov nazaj. pohvlano.
Štrom for wife, UPS for life.
Uporabniški avatar
Vrho
Kraj: Trzin

Odgovor Napisal/-a Vrho »

Zivjo pohvala za lepo 19ko!!! :D :D Res manjka ji mal prizemljitev pa mogoce druge feltne vecje saj ene 16col .
Uporabniški avatar
Bojci

Hvala za pohvale in predloge. :wink:

@Mateo: Pravim, da je to bilo slikano pred leti, sedaj je bilo res hudo rakasto...mislim, da nekateri vejo, koliko. :wink:

@Scrat: Niti ne mislim ne vem kaj metat...pride se konec tedna zadnji spojler gor, enkrat bo verjetno naprej en mali podaljsek prisel gor, spustit ga in to bo to, kar se tice zunanjosti.

@Vrho: Hja, 17ke bi pasale...ampak trenutno si jih ne morem privosciti. 16ke so skoraj isto drage...torej... 15ke so pa poceni :D pa se BBS so
:oops:

@Danch: Prizemljitev ze, ampak moram o tem dobro premisliti, kaj vse bo prislo v postev. Ali samo druge fedre ali kaj vec. Za vogtland nisem vedel, ce so tako dobre. Birkoff ma apex, pa sem se peljal z njegovim in so dokaj udobne. Najraje ,bi sel varianto -6 cm, ampak jaz avto rabim za vsakdan, pa se delat hodim okrog vcasih in imam poln prtljaznik orodja in materala...torzija je pa pri 1.4 modelih bolj slaba...in pri nekaterih ljudeh je kriza pot do njih...
Najraje bi malenkost se trsal amortizerje, ampak to me bo spet udarilo po zepu.. :roll:

Zimo bom prezivel tak kot je, potem pa bom nekaj naredil na tem.
Slika
Uporabniški avatar
PiNkZ

Odgovor Napisal/-a PiNkZ »

Svaka cast, kaj naj recem lepo da si se odlocu da jo popravis ker jaz na mojem mestu tega neb popravljal, tko da svaka cast, da lepoto drzis ob zivlenju....
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

lepo
res zgleda bolj plava kot prej

ce se res po kaksnih hudih rowtah vozis ga pa spusti samo za 3 cm, pa bos se vedno povsod prisel
s trsanjem amortizerjev ne bo nic nizji samo bolj neudoben
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Odgovori