19ka by Bojci
He he, jaz imam pa +45. Resno, visoka je ko traktor, ampak mi je kul. Ce grdo zgleda pac ne opazim, saj sem noter, ko grem pa na parcelo pa ni problema s parkiranjem. Direktno cez rob pa v travo, tako da bo se lep cas taksna ostala, ce ne kar za zmeraj.
Bi pa nad gumo verjetno lahko se rezervno kolo zbasal
Bi pa nad gumo verjetno lahko se rezervno kolo zbasal
LP, Samojed
pri cliotih ni taki problem...bolj pri 19kah z 1.4 motorjem brez dodatne krame v motornem prostoru..
Lahek je napram 1.8 z vso kramo noter..zato je ze original zelo visok spredaj napram zadnjemu delu.
saj sem jaz tudi imel traktor
ampak ze sedaj , kar se tice lege na cesti, ni primerjave od prej...ze z zimskimi 175 se drzi ceste, kaj bo sele, ko dam 195 gor.
Ce bi imel 19ko TDI 90KM, ki ga v offroad predelal
saj sem jaz tudi imel traktor
Ce bi imel 19ko TDI 90KM, ki ga v offroad predelal

fedri mi se ne dajo miru, zato obstaja ena opcija V-maxx -60mm....upam, da jih bom dobil cimprej. 
sem pa ta vikend malo sprobal dejansko lego...dosti boljse kot prej, ko bodo pa 195 gume gor, bo verjetno po tracnicah.
Nagibanja je se nekaj, ker so te vzmeti bolj mehke, voznja pa francosko udobna....ampak ce bo slo vse skup za 20mm nizje, bo zagotovo nagibanja se manj.
sem pa ta vikend malo sprobal dejansko lego...dosti boljse kot prej, ko bodo pa 195 gume gor, bo verjetno po tracnicah.

Bojci napisal/-a:fedri mi se ne dajo miru, zato obstaja ena opcija V-maxx -60mm....upam, da jih bom dobil cimprej.
sem pa ta vikend malo sprobal dejansko lego...dosti boljse kot prej, ko bodo pa 195 gume gor, bo verjetno po tracnicah.Nagibanja je se nekaj, ker so te vzmeti bolj mehke, voznja pa francosko udobna....ampak ce bo slo vse skup za 20mm nizje, bo zagotovo nagibanja se manj.
Jaz bi tudi.. samo pol nikam ne morem z avtom
Dobil Vmaxx, ampak "samo" -35mm...ker naj bi se zaradi drugacnih karakteristik bolj posedel.

Je malenkost na videz drugacna kot Vogtland, na avtu je pa enako...nic nizje..
Valda sem jezen, ker to je ze menjava 2nd time!
Se dobro, da mi dobavitelj fedrov gre toliko na roko, da bo v 3rd time dobavil -60mm, kar bo pa za sabo prineslo krajsanje amortizerjev.
Ampak dokler ne bo avto enakomerno spuscen kot bi moral biti, ne popuscam
Da bi vsaj imel 19ko z 1.8 motorjem in klimo, servo (pa se kaksne kile), bi se avto posedel ravno prav....ta 1.4 mlincek pa je kot mali nahrbtnik
Vogtland gre v prodajo. Vec v temi prodam.
Je malenkost na videz drugacna kot Vogtland, na avtu je pa enako...nic nizje..
Valda sem jezen, ker to je ze menjava 2nd time!
Se dobro, da mi dobavitelj fedrov gre toliko na roko, da bo v 3rd time dobavil -60mm, kar bo pa za sabo prineslo krajsanje amortizerjev.
Ampak dokler ne bo avto enakomerno spuscen kot bi moral biti, ne popuscam
Da bi vsaj imel 19ko z 1.8 motorjem in klimo, servo (pa se kaksne kile), bi se avto posedel ravno prav....ta 1.4 mlincek pa je kot mali nahrbtnik
Vogtland gre v prodajo. Vec v temi prodam.

- killah bee
- Kraj: Ljubljana
jah ne mores ti imeti z 35mm nizjimi vzmetmi za 60mm ali vec nizji avto.. ce bi tu rad koga preklinjaj, preklinjaj fizikoBojci napisal/-a:ma birkoff tudi apexe gor in ima isti problem...ok..njemu so se malenkost posedle ampak se vedno ima tudi on skoraj dva cm rezerve.
Problem je samo zaradi slabe kilaze tega avta.