Rosenje sip

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
lagun
Kraj: okolica lj

Odgovor Napisal/-a lagun »

Ce je guma dobra in vrata nic zvite pol je ziher spojlar.
Slabo zadihtane lukne. :smt026
scrat
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a scrat »

Bom dal plastiko na prtljaznih vratih dol in bom pogledu kaj je z sraufi...jih bom pa zasilikonu. Pa tece mi se pri sprednjih desnih vratih v tist predalcek...dons sm mel kr za 3 robcke vode za popiunat :mad: ...to pri zvocniku tece pomoje. Sam zakaj? :? Kje? Mogoce kdo ve?
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

scrat napisal/-a:Bom dal plastiko na prtljaznih vratih dol in bom pogledu kaj je z sraufi...jih bom pa zasilikonu. Pa tece mi se pri sprednjih desnih vratih v tist predalcek...dons sm mel kr za 3 robcke vode za popiunat :mad: ...to pri zvocniku tece pomoje. Sam zakaj? :? Kje? Mogoce kdo ve?
no meni isto.. samo da pri meni je teklo na levi strani v levi predalck na vratih... in to zanimivo..prvi dan ko sem sel od majstra ko mi je temnil sipe... zdaj bil se zmeraj dez samo je suh predalcek..nwm bomo videli naprej...ja pa pravijo da je zaradi zvocnika .. da tam pusca samo jaz imam 13-ke notr tako da nemogoce da bi prerezali tisto folijo zadi... lej poglej tisto temo kjer sem ze jaz to spraseval so mi dali ostali se nekaj drugih moznosti da kaplja zaradi njih...
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

da ne bos iskal evo sem ti nasel .. http://rk.avtomobilizem.com/renaultforu ... hp?t=10398
scrat

Sj vem...sm bral, da naj bi bilo zaradi zvocnikov...sam jst mam tut 13ke not in nic nisem rezal/odzagal/polomil...to mi gre na jetra...bo mogu dt zvocnik vn...se not vsest in nekdo bo z kompresorjem spricu pa da vidmo kje tece.
scrat

Pomoje sm pogruntu kje mi zadi voda not tece...tm k mam zadnji spojler (original je gor) k mam tretjo zavorno luc...tm je dihtunda zanc in k velik dezja pade...takrat tece not in potem je cela stop lampa mokra in zravn tece se v spojler in nato v avto na zadnjo polico. Dons sm zadevo vzel narazen in vse spucu...bom pa v sredo kupu novo dihtungo in bomo vidl.
Odgovori