Slabo zadihtane lukne.
Rosenje sip
no meni isto.. samo da pri meni je teklo na levi strani v levi predalck na vratih... in to zanimivo..prvi dan ko sem sel od majstra ko mi je temnil sipe... zdaj bil se zmeraj dez samo je suh predalcek..nwm bomo videli naprej...ja pa pravijo da je zaradi zvocnika .. da tam pusca samo jaz imam 13-ke notr tako da nemogoce da bi prerezali tisto folijo zadi... lej poglej tisto temo kjer sem ze jaz to spraseval so mi dali ostali se nekaj drugih moznosti da kaplja zaradi njih...scrat napisal/-a:Bom dal plastiko na prtljaznih vratih dol in bom pogledu kaj je z sraufi...jih bom pa zasilikonu. Pa tece mi se pri sprednjih desnih vratih v tist predalcek...dons sm mel kr za 3 robcke vode za popiunat...to pri zvocniku tece pomoje. Sam zakaj?
Kje? Mogoce kdo ve?
da ne bos iskal evo sem ti nasel .. http://rk.avtomobilizem.com/renaultforu ... hp?t=10398
Pomoje sm pogruntu kje mi zadi voda not tece...tm k mam zadnji spojler (original je gor) k mam tretjo zavorno luc...tm je dihtunda zanc in k velik dezja pade...takrat tece not in potem je cela stop lampa mokra in zravn tece se v spojler in nato v avto na zadnjo polico. Dons sm zadevo vzel narazen in vse spucu...bom pa v sredo kupu novo dihtungo in bomo vidl.