Thalia project by drhouse

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Thalia project by drhouse

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Pripravljam torej projekt "NaThalia". Ce bo cool po financnih zmoznostih nekako 3 letna zadeva; tukaj z "ekskluzivnim opisem in prvimi fotomontazami kako bo zadeva izgledala" :lol: . Pa prosim brez komentarjev kar se samega fotosopa tice, ker sm z njim delal prvic in to brez nobenih nasvetov oz "prve" pomoci.. jaa pridn jst :lol:

Torej, zadeva je taka: v letu 2006 pride najprej na vrsto avtoakustika. Ker sem velik JBL fan imam valda vse od JBL: Prednji sistem P650c, amp za prednji sistem P80.4, amp za sub A601GTi, sub je trenutno GT4-15, v kratkem pride se en, ce bojo finance pa 2x P1520e. Vse to bo "komadiral" Alpine CDA9855R, napajal pa Evolution accu preko 50mm^2 kabla. Pride pa deklariranih 2x160w rms na prednjem sistemu in izmerjenih 736w rms @ 2ohm na subu. Paneli bodo iz poliestra, barvano v barvo avta (srebrna) in kombinirano z crnim skajem. Podobno bo v prtjlazniku, sub bo v bandpass boxu s porti skozi polico v kabino; verjetno bo ena stranica boxa iz pleksija da bo videt sube (pa se kaksna lucka gor.. 8) ) Ampa vsak na svojem boku v "skatlici" iz poliestra isto kot box in paneli --> v barvi avta, kombinirano s crnim skajem. Na sedezih pridejo tipske prevleke iz umetnega usnja in srebrnim sedalnim delom iz mikrofibre.. Ja vse v stilu :) Na amaturki nad srednjimi zracniki pride gain kontrola in zasloncek s podatki o ampu za sub (temperatura ampa v °C in °F, trenutna poraba v A, moc v W, napetost na ampu v V). Spet narejeno iz poliestra v srebrni barvi, ohisje zasloncka in kontrola sta crna.

V letu 2007 bodo navrsti feltne in nizanje. Feltne bodo AnzioWheels model Drift, dimenzije 6,5x16" (ETja pa ne vem se), gume 195/45/16. Nizano in trsano bo za 40mm, znamka po financnih zmoznostih :D Mogoce to leto se K&N filter in Remus alpa 2F2F style izpuh, odvisno od eur, drugace pa sigirno v letu 2008!

V letu 2008 pride na vrsto zunanji styling. Dol bodo pobrani vsi Renault znaki in napisi, prav tako stranske letvice... na prednjem in zadnjem odbijacu bodo pokitane reze - crte. Na prednji odbijac pride JE-Design podalsek za Polota (TĂśV preko vez :wink: ), stik bo pokitan tako da bo zgledalo kot celota. Pragovi bodo Rieger za Leona (TĂśV preko vez :wink: ), zadnji odbijac bo pa podaljsan z Rieger podaljskom spet za Leona, seveda ustrezno predelan in z TĂśV preko vez. Vsi stiki prednjega, zadnjega odbijaca in pragov bodo pokitani tako da bo zgledalo kot celota :wink: Sprednje luci bodo "grdo gledale", zadnje luci pa bodo od Thalie, mod. leto 2003 z belemi stekli... Glede zadnjega spojlerja in luknje na havbi v EVO Style se nevem :?

Pa se slikice... Avto na sliki ni moj, ker takrat ko sm zacel fotosopirat nisem imel nobene slike pri roki pa sem iz enega oglasnika potegnu :lol: Je pa identicen avto, le da je moj srebrn.. Se pokrovi na feltnah so isti :roll:

Torej serijski avto:

Slika

Pa se zadaj:

Slika

In moja predelava spredaj:

Slika

In zadaj:

Slika
(kljuka na zadnjih vratih ostane!)

Komentarji, mnenja in nasveti zazeleni :wink:
Zadnjič spremenil drhouse, dne 17 Maj 2006, 21:08, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
Liquid
Kraj: Tolmin

Odgovor Napisal/-a Liquid »

pohvale da se lotis thalio rihtat :wink:

aja,pa dej slikce svojga avta tud gor :wink: pa ne pozab novosti pokazat sproti
1991 R19 GTS 1.4
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
Uporabniški avatar
xdss
Kraj: Semic-Bela krajina

Odgovor Napisal/-a xdss »

Plani so opasni.Sproti obvescaj

lp xdss
Ko j..e sistem
Uporabniški avatar
tešo
Kraj: Krško

Odgovor Napisal/-a tešo »

veliko uspehov pri kranclanju Thalie.
Slika
Uporabniški avatar
drhouse

Ja, slike mojega avta pridejo.. poslikam za vikend ko pridem domov in nalozim najkasneje do nedelje zvecer... :wink:

Na, thalio rihtat.. Sej vem :lol: Meni osebno je bil obupno grd avto, dokler je ni mama prpeljala k hisi in sm bil zarad tega primoran svojo katrco prodat in se zacet vozit z njo.. Pocasi sm se navadu, mi sploh ni vec grda.. OK, ni megane alpa espace, sam se da prezivet :wink: In ker je to nekako zdej moj avto, ga pac originalnega ne morm pustit.. in, ce se pa ze gremo styling, se ga bomo sli za prav! Pa se mi gre ful na roko ker imam kolega ki dela iz poliestra in predeluje/dodeluje, tako da bom mel profesionalno alpa vsaj zelo dobro narejeno robo po dobri ceni.. Je treba izkoristit to :wink:

Glede novosti pa vse pise kako bo potekalo, poleti oz po izpitih se zacne poliester party za ozvocenje in opremljanje notranjosti.. slike sledijo! :wink:
Uporabniški avatar
drhouse

Ja pa se hvala vsem za dobre zelje :wink:
Kritike seveda tudi dobrodosle
Uporabniški avatar
Narodnjak
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Narodnjak »

hudo hudo, lepo si si zamislu,sam nakonc se dodj mau predelave motorja pa si zmagu 8)
Slika
Uporabniški avatar
DarkDemon
Kraj: Štore

Odgovor Napisal/-a DarkDemon »

Prvo pohvale za photosop predelavo ce si tole delo prvic ti je zlo dobro ratalo kr ko sm jst delal prvic je ratal en velik zmazek :lol:
Drugace pa zelo lepo planirano in premisleno . Go JBL go!!! :wink:
Zanima me kire zvocnike imas to v mislih za spredni sistem?
Slika
Uporabniški avatar
drhouse

DarkDemon napisal/-a:Prvo pohvale za photosop predelavo ce si tole delo prvic ti je zlo dobro ratalo kr ko sm jst delal prvic je ratal en velik zmazek :lol:
Drugace pa zelo lepo planirano in premisleno . Go JBL go!!! :wink:
Zanima me kire zvocnike imas to v mislih za spredni sistem?
Ja, za prvic mogoce res cool, drgac pa... :lol: Zvocniki pa bodo, kot pise, JBL Power serija in sicer model P650C... se link, da se spomnes kiri so: JBL P650C :wink:
Uporabniški avatar
drhouse

Narodnjak napisal/-a:hudo hudo, lepo si si zamislu,sam nakonc se dodj mau predelave motorja pa si zmagu 8)
Od motorja bo sam filter in izpuh, ker ne bo financ... mogoce pozneje, za zdej pa je edini planiran "tuning" - servis na 100.000km :lol:
Zadnjič spremenil drhouse, dne 17 Maj 2006, 00:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Narodnjak

no sej pocas, sam ce ze tok ulozis v avto je skoda da pol ostane masina nedotaknjena, mislm ce je zunanji videz hud je pol se hujs ce je usaj mau predelan, da bl vlece 8)

drgac pa kr pogumno naprej ! :lol:
Slika
Uporabniški avatar
drhouse

ja, ce bo - bo neki u izi.. komplet izpusni sistem, filter+airbox, mogoce kksne boljse svecke in kable, to pa je tudi to! Cip bo sam ce bo prevec eur na banki :wink: Ne bom pa odmicnih pa kanalov pilil pa glave spuscal alpa kej podobnega.. ne bo eur dovolj, ni veselja spet sraufat (sm katrco dovolj :lol: ), pa tudi da bi mi pilo tolk vec.. sploh pa sm cist zadovoljen z zmogljivostmi avta (nism zahteven!), bolj me moti da mam pokrove na gumah in serijski izpuh :wink:
Uporabniški avatar
Narodnjak

hehe no ja pametno na nek nacin, glede porkovov se strinjam, glede auspuha pa ne, ci tisji tem bols :) razn ce mas res sportn auto pol zravn pase tut sportn zvok 8)
Slika
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

uPam da ti bo ratalo !
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Imperator

Odgovor Napisal/-a Imperator »

Zanimivo, da si se odlocil za tak projekt. Jaz bi denar drugam dal kot pa v rihtanje thalie.

Veliko uspeha ti zelim!
?†it ... spet mam prav!
Odgovori