Pripravljam torej projekt "NaThalia". Ce bo cool po financnih zmoznostih nekako 3 letna zadeva; tukaj z "ekskluzivnim opisem in prvimi fotomontazami kako bo zadeva izgledala"

. Pa prosim brez komentarjev kar se samega fotosopa tice, ker sm z njim delal prvic in to brez nobenih nasvetov oz "prve" pomoci.. jaa pridn jst
Torej, zadeva je taka: v letu 2006 pride najprej na vrsto avtoakustika. Ker sem velik JBL fan imam valda vse od JBL: Prednji sistem P650c, amp za prednji sistem P80.4, amp za sub A601GTi, sub je trenutno GT4-15, v kratkem pride se en, ce bojo finance pa 2x P1520e. Vse to bo "komadiral" Alpine CDA9855R, napajal pa Evolution accu preko 50mm^2 kabla. Pride pa deklariranih 2x160w rms na prednjem sistemu in izmerjenih 736w rms @ 2ohm na subu. Paneli bodo iz poliestra, barvano v barvo avta (srebrna) in kombinirano z crnim skajem. Podobno bo v prtjlazniku, sub bo v bandpass boxu s porti skozi polico v kabino; verjetno bo ena stranica boxa iz pleksija da bo videt sube (pa se kaksna lucka gor..

) Ampa vsak na svojem boku v "skatlici" iz poliestra isto kot box in paneli --> v barvi avta, kombinirano s crnim skajem. Na sedezih pridejo tipske prevleke iz umetnega usnja in srebrnim sedalnim delom iz mikrofibre.. Ja vse v stilu

Na amaturki nad srednjimi zracniki pride gain kontrola in zasloncek s podatki o ampu za sub (temperatura ampa v °C in °F, trenutna poraba v A, moc v W, napetost na ampu v V). Spet narejeno iz poliestra v srebrni barvi, ohisje zasloncka in kontrola sta crna.
V letu 2007 bodo navrsti feltne in nizanje. Feltne bodo AnzioWheels model Drift, dimenzije 6,5x16" (ETja pa ne vem se), gume 195/45/16. Nizano in trsano bo za 40mm, znamka po financnih zmoznostih

Mogoce to leto se K&N filter in Remus alpa 2F2F style izpuh, odvisno od eur, drugace pa sigirno v letu 2008!
V letu 2008 pride na vrsto zunanji styling. Dol bodo pobrani vsi Renault znaki in napisi, prav tako stranske letvice... na prednjem in zadnjem odbijacu bodo pokitane reze - crte. Na prednji odbijac pride JE-Design podalsek za Polota (TĂśV preko vez

), stik bo pokitan tako da bo zgledalo kot celota. Pragovi bodo Rieger za Leona (TĂśV preko vez

), zadnji odbijac bo pa podaljsan z Rieger podaljskom spet za Leona, seveda ustrezno predelan in z TĂśV preko vez. Vsi stiki prednjega, zadnjega odbijaca in pragov bodo pokitani tako da bo zgledalo kot celota

Sprednje luci bodo "grdo gledale", zadnje luci pa bodo od Thalie, mod. leto 2003 z belemi stekli... Glede zadnjega spojlerja in luknje na havbi v EVO Style se nevem
Pa se slikice... Avto na sliki ni moj, ker takrat ko sm zacel fotosopirat nisem imel nobene slike pri roki pa sem iz enega oglasnika potegnu

Je pa identicen avto, le da je moj srebrn.. Se pokrovi na feltnah so isti
Torej serijski avto:
Pa se zadaj:
In moja predelava spredaj:
In zadaj:

(kljuka na zadnjih vratih ostane!)
Komentarji, mnenja in nasveti zazeleni