Laguna II'03 in Clio '02 by Matic

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
matic600

Laguna II'03 in Clio '02 by Matic

Odgovor Napisal/-a matic600 »

Se mal moje malenkosti..........
Laguna:
Slika
Slika

Clio:
Slika
Slika

LPM 8)
Uporabniški avatar
JaaN
Kraj: SLO - 04

Odgovor Napisal/-a JaaN »

Oba sta lepa, samo srebrne letve na Cliotu se mi ne dopadejo. :wink:
Uporabniški avatar
clio_dizel
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a clio_dizel »

Lepo zgledata :) Ali so se kaksni plani? Drugace pa clio je totalno hud (blinkerji zadaj 8) ). Mogoce bi res boljs zgledalo ce bi dal srebrno tam ko pise motor (tko kot ma RS :wink: ), kot pa vse ostalo. Pa ful bi sle se temne sipe, zadi mal nalepke dol pobrat, pa tablico prilepit :D --- moje mnenje. Napisi se kaj vec o avtih...
Uporabniški avatar
matic600

clio_dizel napisal/-a:Lepo zgledata :) Ali so se kaksni plani? Drugace pa clio je totalno hud (blinkerji zadaj 8) ). Mogoce bi res boljs zgledalo ce bi dal srebrno tam ko pise motor (tko kot ma RS :wink: ), kot pa vse ostalo. Pa ful bi sle se temne sipe, zadi mal nalepke dol pobrat, pa tablico prilepit :D --- moje mnenje. Napisi se kaj vec o avtih...
Kvajezdej to se en vrhncan?
skje si?

LP M
Uporabniški avatar
Liquid
Kraj: Tolmin

Odgovor Napisal/-a Liquid »

Lepa renoja :wink:
laguna mi je lepsa,obema avtoma falijo beli stranski blinkerji,cliotu pa se srebrne letvice in trak na prednjem odb.,ovalni izpuh pa mu lepo sede :P
Uporabniški avatar
pery
Kraj: cerknica

Odgovor Napisal/-a pery »

oba sta huda svaka cast :shock: :twisted: laguni totalno sedejo titanke pa barva je ful lepa!clio je tud ful lep,sam mau me motjo letvice men so leps crne,sam ce so teb te ql,pol tud super 8) aja zakaj pa zadi pr cliotu nis sneu okvirja od tablc?spredi sm vidu da mas tablco brez okvirja? pr laguni sm tud vidu da ni okvirjev,dost leps zgleda tko 8)
Slika Slika
Uporabniški avatar
_DARE_
Kraj: Lj

Odgovor Napisal/-a _DARE_ »

laguna je pa bomba res 8) clio je tud ubijalski a to sta obadva tvoja :?:
Dare

Slika
Uporabniški avatar
matic600

_DARE_ napisal/-a:laguna je pa bomba res 8) clio je tud ubijalski a to sta obadva tvoja :?:
Ja, cliota sm kupu u slo nouga, laguno pa prpelu iz nemcije maja 04. Sej laguno prodajam, ampak zgleda de ne bo slo. je na auto netu, ampak ne mislm dat za man dnara. Ce prodam, prou, ce pa ne pa glih tko prou.

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=741743

LP
Uporabniški avatar
clio_dizel

danes sem vidu laguno u zivo (7.40 na semaforju pri mantovi?) --> lepo se vrtijo feltne :wink:
Uporabniški avatar
immortal
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a immortal »

Prou huda sta oba. Titanke pa res dobro sedejo na laguno. 8)
Uporabniški avatar
matic600

pery napisal/-a:oba sta huda svaka cast :shock: :twisted: laguni totalno sedejo titanke pa barva je ful lepa!clio je tud ful lep,sam mau me motjo letvice men so leps crne,sam ce so teb te ql,pol tud super 8) aja zakaj pa zadi pr cliotu nis sneu okvirja od tablc?spredi sm vidu da mas tablco brez okvirja? pr laguni sm tud vidu da ni okvirjev,dost leps zgleda tko 8)

Ja, takrat se mi je ful dopadl srebrne letve na kliotu, zdej bi jih na crno pofarbu.Zgodba gre pa tkole: do nesrece z motorjem marca 02 sm biu 110% motorist in nism glih prevec vlagu u svojga takrat cliota'96, po nesrec k pa glih nism biu prevec zmozen nazaj na motor it pa se narascaj sm dobu obenem sm si pa ''ubodu'' neki na 4kolesih. Mau mi je zou de nism 1.6 cliota vzeu, zdej k pa jest vozm laguno, zena pa u sluzbo cliota mi je pa zou da nimam DCI 80 konjskega da bi mi ga pr RSR ju navil na 100. Do maja 04 k sm pa laguno kupu da se bo druzinca lazje vozila na morje sm pa mau kliota spedenu. Se najbl mi je vsec na avtu DeVto pa to da sm ga spustu. Gre kr dobr z 16'' cez kasne ride,vam povem. No ampak kar se pa komfortnosti tice pa sproscene voznje na dolge ture je pa laguna bomba. Parkrat po cca 500km poti sm stopu vn iz avta pa bi komot se do portoroza pa nazaj potegnu, k je res komforten avto. Ma pa vso opremo mozno takrat edin navigacije ni. V prihodnje nameravam skinit dol oglas iz avto neta pa lagunco navit na 150KS, mate kaksne izkusnje?bom sou kr na RSR mnde tam najbolj profi nardijo?
Pa sipe zatemnit tud nameravam u domzalah.
K pa glih se debatiramo od tablc pa okvirjev, mi lahk kaksn svetuje kater dvostranski selotejp resnicno drzi na kliotu tablco gor? K na laguni sm probu, pa mi je zacela samo na eni strani dol lest, pol sm pa pop.... in zvrtu lukno :roll: ,u plasticno havbo seveda, pa zasraufu. Ampak odspred mam une vijake z belimi cepki k mi jih je svak zrihtu ,za ozad jih pa nimam. Pa pr kliotu odspred tud ne. A mi lahk kdo zrihta al pa pove kje bi se jih dal dobit?

LP Matic 8)
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Za ciptuning je najbolje za avto in zate, da gres do RSRa. Razni moduli so bolj skodljivi kot ne.
Glede temnenja sip imas pa veliko ponudnikov. Najbolj znani so Lesnik (mislim da je iz MB), kompare (Lj), itd...
Dvostranski lepilni trak sem pa jaz nabavil v merkurju v BTCju, pa nabavi vsaj 2 paketa. Mora biti pa tocno ta, od tese:

Slika

Ce bos prej dobro ocistil povrsino, tablice ne bos dobil dol drugace kot s pajserjem :twisted:
Slika
Uporabniški avatar
clio_dizel

Glede tabic se strinjam s Stupom - tud jaz jih bom v kratkem s Teso zrihtu :wink: (sem slisal ze dosti pohval)

Za RSR grejo od moje strani samo pohvale. Zrihtal so mi takoj ko sem tja prisel, takrat so imeli se -25%, razlika je obcutna (DCI 80-->100 :twisted: ) , glede vzdrzljivosti ti kaj dosti se ne morem povedat, ker imam sele 3 tedne, ampak pomoje ce ga ne tiscis mrzlega in dajes ta pravo olje je vse ql.

Glede temnenja ti predlagam Trebnje, ker nas je ravno sedaj slo nevem koliko ze iz foruma in je bila tudi cena zaradi tega nekoliko nizja, zatemnjeno je pa zelo OK. Sicer nevem kako je v Domzalah ampak iz Trebnjega smo vsi prisli zadovoljni (nobenih mehurckov, lepo temno 8) ). Jaz sem 20. zmenjen se za P806 - bomo videli, kako mu bo uspelo z vecjim avtom :)

Cez kaksne ride pa verjamem, da gre dobr -- sprobano :D
Uporabniški avatar
matic600

clio_dizel napisal/-a:Glede tabic se strinjam s Stupom - tud jaz jih bom v kratkem s Teso zrihtu :wink: (sem slisal ze dosti pohval)

Za RSR grejo od moje strani samo pohvale. Zrihtal so mi takoj ko sem tja prisel, takrat so imeli se -25%, razlika je obcutna (DCI 80-->100 :twisted: ) , glede vzdrzljivosti ti kaj dosti se ne morem povedat, ker imam sele 3 tedne, ampak pomoje ce ga ne tiscis mrzlega in dajes ta pravo olje je vse ql.

Glede temnenja ti predlagam Trebnje, ker nas je ravno sedaj slo nevem koliko ze iz foruma in je bila tudi cena zaradi tega nekoliko nizja, zatemnjeno je pa zelo OK. Sicer nevem kako je v Domzalah ampak iz Trebnjega smo vsi prisli zadovoljni (nobenih mehurckov, lepo temno 8) ). Jaz sem 20. zmenjen se za P806 - bomo videli, kako mu bo uspelo z vecjim avtom :)

Cez kaksne ride pa verjamem, da gre dobr -- sprobano :D
Zdravo Clio_DIZEL,
sm meu mau premora vmes da sm u laguni se fersterk zrihtu,pa kliaca mau oprau pa spoliru,.....Pa tablco gor prlimu! Pa de se bo vidl h kermu mostvu pase...
Evo mau novejsih slik(z tem tud vec pik na odbijacu in havbi!)
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Se kej ustavmo kdaj u RHju?
Lp matic
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Lep je :)