Laguna:

Clio:

LPM
Kvajezdej to se en vrhncan?clio_dizel napisal/-a:Lepo zgledataAli so se kaksni plani? Drugace pa clio je totalno hud (blinkerji zadaj
). Mogoce bi res boljs zgledalo ce bi dal srebrno tam ko pise motor (tko kot ma RS
), kot pa vse ostalo. Pa ful bi sle se temne sipe, zadi mal nalepke dol pobrat, pa tablico prilepit
--- moje mnenje. Napisi se kaj vec o avtih...
Ja, cliota sm kupu u slo nouga, laguno pa prpelu iz nemcije maja 04. Sej laguno prodajam, ampak zgleda de ne bo slo. je na auto netu, ampak ne mislm dat za man dnara. Ce prodam, prou, ce pa ne pa glih tko prou._DARE_ napisal/-a:laguna je pa bomba resclio je tud ubijalski a to sta obadva tvoja
pery napisal/-a:oba sta huda svaka cast![]()
laguni totalno sedejo titanke pa barva je ful lepa!clio je tud ful lep,sam mau me motjo letvice men so leps crne,sam ce so teb te ql,pol tud super
aja zakaj pa zadi pr cliotu nis sneu okvirja od tablc?spredi sm vidu da mas tablco brez okvirja? pr laguni sm tud vidu da ni okvirjev,dost leps zgleda tko

Zdravo Clio_DIZEL,clio_dizel napisal/-a:Glede tabic se strinjam s Stupom - tud jaz jih bom v kratkem s Teso zrihtu(sem slisal ze dosti pohval)
Za RSR grejo od moje strani samo pohvale. Zrihtal so mi takoj ko sem tja prisel, takrat so imeli se -25%, razlika je obcutna (DCI 80-->100) , glede vzdrzljivosti ti kaj dosti se ne morem povedat, ker imam sele 3 tedne, ampak pomoje ce ga ne tiscis mrzlega in dajes ta pravo olje je vse ql.
Glede temnenja ti predlagam Trebnje, ker nas je ravno sedaj slo nevem koliko ze iz foruma in je bila tudi cena zaradi tega nekoliko nizja, zatemnjeno je pa zelo OK. Sicer nevem kako je v Domzalah ampak iz Trebnjega smo vsi prisli zadovoljni (nobenih mehurckov, lepo temno). Jaz sem 20. zmenjen se za P806 - bomo videli, kako mu bo uspelo z vecjim avtom
![]()
Cez kaksne ride pa verjamem, da gre dobr -- sprobano