sledi kablu iz grla luci pa bos verjetno nasel rele tam blizu akumulatorja. vec skupaj jih bo verjetno. Ponavadi so skriti pod crnim plasticnim pokrovom in je gor narisana strela.
vsak zna z avtom divjat.
Voziti po pameti pa le pameten ?®lovek.
Zanima me zato ker imam Angel eyes luci in je napeljava narejena za H4 luci in sedaj ko imam kratke svetijo, ko pa dam dolge pa se prizgejo dolge, rad bi pa da ko dam dolge kratke ostanejo prizgane. Ima kdo kako idejo kako to naredit
Luci so pa take, in sicer kratka sveti zunanja ko das dolge pa notranja, rad bi da ob dolgi luci ostane kratka prizgane ker sedaj ugasne
kabel potegni iz dolgih na kratke in je stvar resena. Problem lahko nastane, ce bo varovalka drzala. Ce ne, potem posebej izvod iz akkuja, ustrezno varovalko, en rele na katerega vleces signal iz dolgih luci.
5-ka nima releja, 19-ka faza2 (letnik 1994) ga ima, no, vsaj moja. Imam na pamet ene 4 releje + piskac - centralno, luci, gretje zadnje sipe in meglenke ce se ne motim. Ce je pa pri cliu direkt, je pa cisto mozno, ker je bil npr l.94 v mnogo cenejsem rangu kot 19-ka.
Bojci ce bo tak vezu pol mu bojo dolge gorele tut ko bo mel sam kratke prizgane. Bos mogu dat vmes se eno diodo, da ne bojo gorele tudi dolge ko bos meu prizgane kratke. Zdej ce mas rele pol ne bo problema, ker lahko das kr navadno diodo, ce mas pa direkt prek saltra bi mogla bit pa mocnejsa dioda, edino ce uporabis svoj rele kar je meni ljubsa resitev. Cene pa kakega stromarja dob pa ti naj zveze