marky napisal/-a:Dober si ti men "dare", sam da vlece, sem slisal da gor po catezu tut zlo rado koplje, se te slis do mene!!!!!!!!!!! Jest bi tut mel tazga megana

. cez catez se s tem avtom se nisem peljal. ce grem v dolino v trebnje se do trebnjega olje sploh ne segreje na delovno temperaturo(ravno okrog pekla). ker morte vedet, da imate na armaturi kazalec za temperaturo vode. ko ta kaze ta pravo temperaturo, olje radi se par minut.
ko se pa peljem nazaj domov in je avspuh razgret se pa slisi vsak pritisk pedala za plin. ce poznas cesto mimo sevnice do kriske rebri potem ves da je tam naklon ceste 13% in dolgo cca. 500m. tam ali vozis v drugi ali pa v tretji. v obeh primerih se avto vrti. od kriske rebri naprej pa avto ze ohlajam oziroma vozim tako, da se turbina vec ne vrti ali pa cim manj. pa se domov ko pridem avto tece na mestu cca. 1 minuto, tako da se zaziher turbina neha vrtet.
nisem pa nek lokalmatador, da bi med hisami in po vaseh tiscal, dalec od tega. me pa malo moti, da skoraj vsak od mirne pa do velike loke ve kdo sem jaz, jaz osebno pa ne vem ce poznam vse skupaj 20 ljudi.