Megane RS f1 team No. 0857

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
RS
Kraj: Nekje blizu LJ

Odgovor Napisal/-a RS »

No tole pa name leti :x !
Ja kaj cmo kar sem napisal sem napisal besede se ne da nazaj vzet :wink: !
Ampak potem smo prisli do dogovora se mi zdi, da na naslednji strani. No skratka lepo, da mamo v SLO tak avtek in upam, da bos pazil na njega vsaj tako dobro kot si na prejsnjega, ce ne celo bol!
Upam da ni zamere ce pa je pa povej :?
Clio_RS_Team_Slo

Slika
Uporabniški avatar
Mark
Kraj: Maribor - Sl.Bistrica

Odgovor Napisal/-a Mark »

Jaz sem danes tudi enega Megana F1 Team videl 8)

S punco sma sla na izlet v Olimje-Podcetrtek in sma tam pred eno gostilno videla parkiranega tega Megana :P Zraven pa je bil travnik za igranje golfa...

Slike: (Slikano z GSM)

http://mark.photovillage.org/gallery/14 ... ne_F1_Team

Slika

Slika
Uporabniški avatar
yeba
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a yeba »

dare01 napisal/-a: vglavnem zaenkrat sem zelo zadovoljen z avtom. se par sto km pocakam in potem sprobam se "katapult kontroll". me prav zanima kako deluje.

In..... si ze sprobal......
Uporabniški avatar
rok46
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a rok46 »

kolko mas porabo po BC po 1000km prevozenih? to me res zanima...

LP
.::TEAM SPIRIT::.
Uporabniški avatar
B1 16v

Odgovor Napisal/-a B1 16v »

Dvomim da je cez 9l/100km. Sploh ker je avto se v fazi utekanja = easy driving!
dare01
Kraj: Trebnje

Odgovor Napisal/-a dare01 »

B1 16v napisal/-a:Dvomim da je cez 9l/100km. Sploh ker je avto se v fazi utekanja = easy driving!
blizu. 9,2l/100km.
Uporabniški avatar
Duli
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a Duli »

Vsecen avto, ni kaj, pusti ga takega, kot je.

Priblizno koliko pa pricakujes, da bo porabil potem, ko bo ze vse uteceno?
Imperator
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Imperator »

tocno tolk koker ga bo gonil :D
?†it ... spet mam prav!
dare01

Imperator napisal/-a:tocno tolk koker ga bo gonil :D
ja. pravi odgovor :D . avto lahko pije 9 lahko pa ....
dare01

evo. danes sem pa se to speljevanje sprobal. smo se na rallyu iz cerknice proti logatcu vracal in sem na eni ravnini bil sam na cesti in smo probal. avto ustavis, stisnes sklopko, das v prvo, obrate nabijes okrog 5000 in potem dosti hitro spustis sklopko. na zacetku gume toliko da se hocejo zavrteti v prazno, se prizge esp lucka, gume primejo takoj in avto "izstreli". mora pa to biti neka verzija v elektroniki ker se pri speljevanju parkrat prizge esp opozorilnik ampak avto vlece na polno. zanimivo.
http://www.megane-renault-sport.ch/
Ganz nach Formel 1 Manier verfugt der Megane Renault Sport F1 uber die Funktion «Power-Start». Durch hohe Motordrehzahl im Stand wird diese aktiviert, so dass bei anschliessender voller Beschleunigung die Motorleistung an die absolute Haftgrenze der Räder geregelt wird und das Fahrzeug katapultartig davon schnellt.
Uporabniški avatar
marky
Kraj: (Trebnje) Mirna

Odgovor Napisal/-a marky »

Dober si ti men "dare", sam da vlece, sem slisal da gor po catezu tut zlo rado koplje, se te slis do mene!!!!!!!!!!! Jest bi tut mel tazga megana
dare01

marky napisal/-a:Dober si ti men "dare", sam da vlece, sem slisal da gor po catezu tut zlo rado koplje, se te slis do mene!!!!!!!!!!! Jest bi tut mel tazga megana
:shock: . cez catez se s tem avtom se nisem peljal. ce grem v dolino v trebnje se do trebnjega olje sploh ne segreje na delovno temperaturo(ravno okrog pekla). ker morte vedet, da imate na armaturi kazalec za temperaturo vode. ko ta kaze ta pravo temperaturo, olje radi se par minut.
ko se pa peljem nazaj domov in je avspuh razgret se pa slisi vsak pritisk pedala za plin. ce poznas cesto mimo sevnice do kriske rebri potem ves da je tam naklon ceste 13% in dolgo cca. 500m. tam ali vozis v drugi ali pa v tretji. v obeh primerih se avto vrti. od kriske rebri naprej pa avto ze ohlajam oziroma vozim tako, da se turbina vec ne vrti ali pa cim manj. pa se domov ko pridem avto tece na mestu cca. 1 minuto, tako da se zaziher turbina neha vrtet.
nisem pa nek lokalmatador, da bi med hisami in po vaseh tiscal, dalec od tega. me pa malo moti, da skoraj vsak od mirne pa do velike loke ve kdo sem jaz, jaz osebno pa ne vem ce poznam vse skupaj 20 ljudi.
Uporabniški avatar
thesharky
Kraj: Potujoča ribarnica

Odgovor Napisal/-a thesharky »

Uceri sm bil blizu tebe parkiran v logatcu, pred trgovino moj dom..avto je hud :D :D
Uporabniški avatar
marky
Kraj: (Trebnje) Mirna

Odgovor Napisal/-a marky »

No ja jest sem pa doma bliz cirnika- ce ves kje je to. Ne poznam te se, sicer mam pa sodelavca, ki je tvoj sosed in mi je on povedal, da se koplje po sejenicah.
dare01

marky napisal/-a:No ja jest sem pa doma bliz cirnika- ce ves kje je to. Ne poznam te se, sicer mam pa sodelavca, ki je tvoj sosed in mi je on povedal, da se koplje po sejenicah.
kaj naj se recem. tud cez sejenice se se nisem peljal ker zavijem pred znakom na stransko cesto. med to stransko pa glavno pa je mulda tako globoka, da se moram cisto ustavit pa pocasi cez drugace podrsam z podaljskom prvega odbijaca. tako da me tam tud ni mogel videt. sicer pa je to ze fejst OT tako da....
Zaklenjeno