Kaj je najboljsa resitev za en dober, glasen zvocni sistem, tudi voofer itd... help
Aja, to je pa novejsi megan coupe, tak kot ga ma HaBBkE, samo da je nepredelan....se...
PAZI TI NJEGOVE BESEDE!!!PA NE SAM TUKI ZE PREJ SEM NEKJE DRUGJE ZASLEDIL AJA PRI SPRTNEM FILTRU TUD JA!!habbke napisal/-a:Vsak prodajalec svojo robo hvali. Sony ma predrago robo za svojo kvaliteto (placas firmo-res pa da je naj ti bojo edino merilo pri nakupu tvoja usesa).
Pa o kaksnih 6 zvocnikih ti sanjas, to bos zagnoju sceno. Raj si kupi en hud sprednji sistem in enga dobrga stirikanalca. Dva kanala porabis za sprednji sistem, na druga dva pa das woofer u bridge(ko ga bos kupil), pa mas zmagovalno kombinacijo. Verjemi mi to je najboljsa varijanta...
Recimo tm okol 45K SIT za zvocnike sprednje(16ke), pa recmo en rabljen ojacevalec za okoli 70K(mas na avtoakustiki.com-kupim prodam). Poj pa ko bo kes pa se woofer, pa bos mel masazo v avtu! Lahk ti pa jest probam zrihtata novega za okol 60k SIT (1.2kW RMS)
Lepo pocasi postopoma korak za korakom, pa bo. Sej si jest tud nisem kuj komplet muske kupu.
Kar se pa mojega sistema tice ga pa nimam vec ker so mi ga ukradl. Tko da si zdej spet neki stimam. Pocas pa bo. Mel sem pa vse na en ojacevalec vezan)PL 1.2kW. Sprednji sistem je dobival tam okoli 150W RMS, 2 MTX wooferja sem pa pital s 600 W RMS. Je pa zbijal k pr norcih. Tablco(ko nisem mel zalepljene) mi dol odfakal.
Ce te se kej zanima me PMji.
Ja ja...zaradi tega ga jaz ne morem ven vrect, ceprav bi ga vcasih rad zarad placa...habbke napisal/-a: Verjemi mi da ko bos enkrat mel woofer ne bos mogel brez njega.