najkasnej u sredoMaTe0 napisal/-a:Ql zgledaSam slike malo boljse nared:)
Ce ne pa u soboto, ko bodo se sipe zatemnjene
opa,punca se ne salip1k4p0k4 napisal/-a:najkasnej u sredoMaTe0 napisal/-a:Ql zgledaSam slike malo boljse nared:)
![]()
Ce ne pa u soboto, ko bodo se sipe zatemnjene
Jaz sem prej mel puntota 1.2 75 konjicev, pa sem dal iz originalnih 165/65/14, 195/50/15. Razlika je bila vec kot ocitna. Avto res, ampak res ni nikamor vec sel, ko si dal gor zimske nazaj si mel filing kot da bi se vozil po klancudrhouse napisal/-a:Ja, sej vem, sam navadit se bo treba; sej bo!p1k4p0k4 napisal/-a:Lej, si ni ful blema, brez veze da se ti upira, sj se navads ane- dons je lih moj model furu avto, pa je reku kwa tok zanasa (ko je pospeseval), k da bi bla poledica, pa sm rekla, da nej sam drzi volan pa bo to to - in se je navadu![]()
Tko da, ce smo se usi navadl, se bos tud tiNe skrbet glede tega
![]()
Drgac glede ohranjanja hitrosti je pa majka ane![]()
![]()
To pa res, nimam pritozb
Bi se mi pomoje pr 14" 100x prej ustavu kokr pa pr 16" - men zdj res pocas pojenja hitrost
![]()
Drugac pa ne kompliciras, ce bi jst vedla, da se tok stvari spremeni bi tud piskala pa javskala tuki na forumu![]()
Drgac pa glede srecanja... Ful fajn bi blo, da bi bil kksn Clio miting v bliznji prihodnosti, pa bi se dal tud za sprobo zment, kokr si tm gor napisu.
Ce te zanima, ni problema
Drgac pa absolutno pricakujm odkup na mitingu!!!![]()
![]()
Pikapoka, hvala Ti za vse informacije pa za Tvoj cas za miting pa sem 100% za.. sam da dam litke gor
Se bom odkupil, nic skrbet
![]()
Res je, da niso Apex aneraljaz napisal/-a:Lepo je dol spuscen, tud jaz mam vogtland, pa se mogoce ne posede mrbit tok, k pr kaksnih drugih fedrih, vazn da so dobri.
Tolk le pazi da nebos nasedla z ritjop1k4p0k4 napisal/-a:Res je, da niso Apex aneraljaz napisal/-a:Lepo je dol spuscen, tud jaz mam vogtland, pa se mogoce ne posede mrbit tok, k pr kaksnih drugih fedrih, vazn da so dobri.Drgac se pa v zivo bl opaz, ker vids da je avto precej manjsi od tebe - una vrjanta, k mors skor pocepnt, da prids notr
hehe, mal heca pa more bit..
Pa sj nimava tolk velke noMaTe0 napisal/-a:Tolk le pazi da nebos nasedla z ritjop1k4p0k4 napisal/-a:Res je, da niso Apex aneraljaz napisal/-a:Lepo je dol spuscen, tud jaz mam vogtland, pa se mogoce ne posede mrbit tok, k pr kaksnih drugih fedrih, vazn da so dobri.Drgac se pa v zivo bl opaz, ker vids da je avto precej manjsi od tebe - una vrjanta, k mors skor pocepnt, da prids notr
hehe, mal heca pa more bit..
Trsala nism, ker trenutno nimam razloga za toMaTe0 napisal/-a:Kaj si trsala tudi? Ker vsi govorijo da je avto bolj trd?