Clio II by p1k4p0k4

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
p1k4p0k4
Kraj: LJ

Odgovor Napisal/-a p1k4p0k4 »

MaTe0 napisal/-a:Ql zgleda :) Sam slike malo boljse nared:)
najkasnej u sredo :P

Ce ne pa u soboto, ko bodo se sipe zatemnjene 8)
Ponavadi te prehitim...
Uporabniški avatar
Liquid
Kraj: Tolmin

Odgovor Napisal/-a Liquid »

p1k4p0k4 napisal/-a:
MaTe0 napisal/-a:Ql zgleda :) Sam slike malo boljse nared:)
najkasnej u sredo :P

Ce ne pa u soboto, ko bodo se sipe zatemnjene 8)
opa,punca se ne sali :)
1991 R19 GTS 1.4
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Nicer dicer :D

Dobr dobr, Sam je malo padu dol :smt042
Uporabniški avatar
xdss
Kraj: Semic-Bela krajina

Odgovor Napisal/-a xdss »

Upam da si zadovoljna :D .NA slikicah se pa res bolj slabo vid :twisted:

lp xdss
Ko j..e sistem
Uporabniški avatar
SpEkTr
Kraj: Dvorje

Odgovor Napisal/-a SpEkTr »

drhouse napisal/-a:
p1k4p0k4 napisal/-a:Lej, si ni ful blema, brez veze da se ti upira, sj se navads ane- dons je lih moj model furu avto, pa je reku kwa tok zanasa (ko je pospeseval), k da bi bla poledica, pa sm rekla, da nej sam drzi volan pa bo to to - in se je navadu :D
Tko da, ce smo se usi navadl, se bos tud ti :) Ne skrbet glede tega :)

Drgac glede ohranjanja hitrosti je pa majka ane :D :D :D To pa res, nimam pritozb :) Bi se mi pomoje pr 14" 100x prej ustavu kokr pa pr 16" - men zdj res pocas pojenja hitrost :D
Drugac pa ne kompliciras, ce bi jst vedla, da se tok stvari spremeni bi tud piskala pa javskala tuki na forumu :?
Drgac pa glede srecanja... Ful fajn bi blo, da bi bil kksn Clio miting v bliznji prihodnosti, pa bi se dal tud za sprobo zment, kokr si tm gor napisu.
Ce te zanima, ni problema 8)

Drgac pa absolutno pricakujm odkup na mitingu!!! :P :P :P
Ja, sej vem, sam navadit se bo treba; sej bo! :D Pikapoka, hvala Ti za vse informacije pa za Tvoj cas za miting pa sem 100% za.. sam da dam litke gor :twisted: Se bom odkupil, nic skrbet :wink: 8)
Jaz sem prej mel puntota 1.2 75 konjicev, pa sem dal iz originalnih 165/65/14, 195/50/15. Razlika je bila vec kot ocitna. Avto res, ampak res ni nikamor vec sel, ko si dal gor zimske nazaj si mel filing kot da bi se vozil po klancu :) Ce so bli na cesti kaki koloteki, se je ful cutilo ko ti volan grabi v svojo stran tako, da si moral kar orenk poprijeti.

No so bli tut plusi. Pac lega se obcutno izboljsa to je pa tut vse. No pa videz seveda. Ce mas fetis na to seveda. :)

Pa se en minus. Vse je blo trdo ko svin*. Res, na koncu sem se ze tako navelical take gajbice, da zaenkrat o kakem nizanju sploh ne razmisljam :)
lp Dejan
Uporabniški avatar
jurre
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a jurre »

lepo tole 8) cakamo se sipe :smt044
Uporabniški avatar
roko

Odgovor Napisal/-a roko »

Lepo je dol spuscen, tud jaz mam vogtland, pa se mogoce ne posede mrbit tok, k pr kaksnih drugih fedrih, vazn da so dobri. :D
Slika

Ponosni ?®lan Reno kluba Slovenija
http://rk.avtomobilizem.
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

Sem se ze peljal in moram reci da je kar v redu :wink: , zvija se dosti manj, cez neravnine gre pa skoraj isto, ni tistega zabijanja....dobr je :D
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
p1k4p0k4

raljaz napisal/-a:Lepo je dol spuscen, tud jaz mam vogtland, pa se mogoce ne posede mrbit tok, k pr kaksnih drugih fedrih, vazn da so dobri. :D
Res je, da niso Apex ane :lol: Drgac se pa v zivo bl opaz, ker vids da je avto precej manjsi od tebe - una vrjanta, k mors skor pocepnt, da prids notr :P hehe, mal heca pa more bit.. :wink:
Ponavadi te prehitim...
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

p1k4p0k4 napisal/-a:
raljaz napisal/-a:Lepo je dol spuscen, tud jaz mam vogtland, pa se mogoce ne posede mrbit tok, k pr kaksnih drugih fedrih, vazn da so dobri. :D
Res je, da niso Apex ane :lol: Drgac se pa v zivo bl opaz, ker vids da je avto precej manjsi od tebe - una vrjanta, k mors skor pocepnt, da prids notr :P hehe, mal heca pa more bit.. :wink:
Tolk le pazi da nebos nasedla z ritjo :)
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
p1k4p0k4

MaTe0 napisal/-a:
p1k4p0k4 napisal/-a:
Tolk le pazi da nebos nasedla z ritjo :)
Pa sj nimava tolk velke no :roll: itak bo pa novo ritko dubu, da bo se bl sexy zgledu 8)
Ponavadi te prehitim...
Uporabniški avatar
clio_dizel
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a clio_dizel »

Lepo lepo :D Zakaj pa niso apex :?: --> h3h3 Upam da bo tut moj kmal tak pol pa sam piciva se sipe temnit :wink:
Uporabniški avatar
MaTe0

Kaj si trsala tudi? Ker vsi govorijo da je avto bolj trd?
Uporabniški avatar
p1k4p0k4

MaTe0 napisal/-a:Kaj si trsala tudi? Ker vsi govorijo da je avto bolj trd?
Trsala nism, ker trenutno nimam razloga za to :) Drgac se mi pa zdi bol mehk od ostalih s katerimi sm se furala, ko so mel znizan avto. Res so mi hudi, ker te ne premetava na sf***** cesti kot pri ostalih.

@clio_dizel: ja, komi cakam trip u Trebnje :P Pol bojo pa najine sipe 100x lepse 8)
Ponavadi te prehitim...
Uporabniški avatar
MaTe0

Torej je sprememba v pozitivno smer :)
Odgovori