spet kraja akustike
hm ja najboljs bi blo dat celo skoljko avtomobila na ene 15k Voltov, pa minimalen tok da ga ne skuri ampak uzge ko svinjo
da ga par metrov stran vrze od avta 
jao jao vesolc a so bli to na planini v akciji

jao jao vesolc a so bli to na planini v akciji
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
kdaj so ga pa dobl? ker men je blo ulomlen iz sobote/nedeljo ponoc?!Danch napisal/-a:Dj ne me jebat,
kje so ti operiral avto, k jst sm slisu, da so ene dobil k so kradl pred Savo Tires...pa povsod v kranju...
pa sem se mal brsku pa vrtu nakonc pa zvedu kdo naj bi bil,
k men so tud vlomil v avto...model naj bi bil znan kot "BATE - iz koreje"
modela sedaj caka okrozno sodisce, tko, da se pozanimaj kaj je z zaplenjeno robo...
-
bluerunner
no glih tko ne mors rect, ker to je prevec sterotipsko misljenje...ker marsikaksen balkanec je velik bolsi kot pa marsikaksen slovenec! kradejo pa bolj đankiji pa tut ne recem da ne kaksen iz balakan, samo verejmi da so med njimi tudi slovencibluerunner napisal/-a:Stari da ga dobim k bi men u avto vlamljal-ma ga fentam pr...ca.
Ensiferum tvoj podpis mi je kul-Slovenci res ne sodmo med to drhal leno k nima druzga kot da isce kaj bo sunu,kerga nategnu pa kero Nikf trenerko nase vrgu..
glede tega kaj bi komu naredu ce bi ga zalotu da ti po avtu skace....ce ga bos nalomu te bo tozil pa si se bolj naje*al, v bistvu ga moras samo zadrzati tolkio casa tam da ne pride policija, samo ne razumem kako bos to stroil brez sile oz nasilja
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
- killah bee
- Kraj: Ljubljana