spet kraja akustike

Vse o ozvočenju avtomobilov
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Tocno tak kot si reko:) Amaterjev se bi ziher reso :) Tista lucka pa stane max 2000k pa se enostavno se priklopi:) se mi skor zdi da bi to mogo vsak met kdo ma kaj v avtu pa nima alarma:P
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
BlackWind
Kraj: Kranstrdam

Odgovor Napisal/-a BlackWind »

hm ja najboljs bi blo dat celo skoljko avtomobila na ene 15k Voltov, pa minimalen tok da ga ne skuri ampak uzge ko svinjo :D da ga par metrov stran vrze od avta :D
jao jao vesolc a so bli to na planini v akciji :?: :mad:
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom :P
www.avtohisa-REAL.si
vesolc
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a vesolc »

ja valda kje pa ... na planin pred blokom oz. v garazah pri blokih :mad: sej vem da te robe nam vec vidu, ampak probat ni greh...neki sm ze zvedu, sam bomo vidl :mad: zivcn sm pa tut ko pes :mad:
vesolc
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a vesolc »

Danch napisal/-a:Dj ne me jebat :mad: ,

kje so ti operiral avto, k jst sm slisu, da so ene dobil k so kradl pred Savo Tires...pa povsod v kranju...

pa sem se mal brsku pa vrtu nakonc pa zvedu kdo naj bi bil,
k men so tud vlomil v avto...model naj bi bil znan kot "BATE - iz koreje"

modela sedaj caka okrozno sodisce, tko, da se pozanimaj kaj je z zaplenjeno robo... :?
kdaj so ga pa dobl? ker men je blo ulomlen iz sobote/nedeljo ponoc?!
bluerunner

Odgovor Napisal/-a bluerunner »

Stari da ga dobim k bi men u avto vlamljal-ma ga fentam pr...ca.

Ensiferum tvoj podpis mi je kul-Slovenci res ne sodmo med to drhal leno k nima druzga kot da isce kaj bo sunu,kerga nategnu pa kero Nikf trenerko nase vrgu.. :smt036
Renault Sport fan-Laguna dCI, 96kw dynamic lux
Uporabniški avatar
BlackWind
Kraj: Kranstrdam

Odgovor Napisal/-a BlackWind »

bluerunner napisal/-a:Stari da ga dobim k bi men u avto vlamljal-ma ga fentam pr...ca.

Ensiferum tvoj podpis mi je kul-Slovenci res ne sodmo med to drhal leno k nima druzga kot da isce kaj bo sunu,kerga nategnu pa kero Nikf trenerko nase vrgu.. :smt036
no glih tko ne mors rect, ker to je prevec sterotipsko misljenje...ker marsikaksen balkanec je velik bolsi kot pa marsikaksen slovenec! kradejo pa bolj đankiji pa tut ne recem da ne kaksen iz balakan, samo verejmi da so med njimi tudi slovenci :!: nekaterim je to hobi nekaterim pa boj za prezivetje, kaj cmo
glede tega kaj bi komu naredu ce bi ga zalotu da ti po avtu skace....ce ga bos nalomu te bo tozil pa si se bolj naje*al, v bistvu ga moras samo zadrzati tolkio casa tam da ne pride policija, samo ne razumem kako bos to stroil brez sile oz nasilja :?: ta nasa drzava je res cudn...
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom :P
www.avtohisa-REAL.si
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Naj samo opozorim, da se ne pise kaj cez ljudi druge narodnosti ali kulture :!:

Ni vaz iz kod si, vazno je to kar imas v glavi postimano, primer je kar se je zadnjic zgodilo :wink:

Zdaj pa besedicenja konc o tem :!: Tema je o krajah in ne nacionalnosti.
Uporabniški avatar
TommyGun
Kraj: Go

Odgovor Napisal/-a TommyGun »

vedno bol me mika use skp pobrat z avta in nest na podstesje :evil:
usaj dokler se ne nabavi en konkreten alarm.
Odgovori