Evo spet so mi ulomil v avto pa pokradl prtlaznik... ce bi kdo zvedu da kdo prodaja woofer Ground Zero TW30T, 12" , pa se ojacevalec Blaupunkt GTA250. Woofer je v leseni skatli, ni oblecena ampak je iz svetlega mediapana, z enim portom, notr pa je akusticna volna. Za ksno pametno informacijo se lah zmenmo za ksno nagrado
ja spet men ja tko da sploh ne mislm nic vec notr dajat, ker se mi butast zdi, da delam ko budala da si to notr dajem, pol mi pa u 5 minutah vse poberejo, pa se nesposobni tko klucavnice (ja obe ja) unicjo, da mam se komad skode res bi prosu ce bo kdo kej zvedu da se prodaja kej tazga, da mi sporoci cimprej
no ja, iz kranja do maribora je dolga pot tud za ukradeno robo...ljubljanski bolsjak je pa dobr kontroliran.
Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
ensiferum napisal/-a:pejt mal na sejm v MB ko je vsako nedelo.sam ne priporocam da reces da j kej tvojga
al pa alarm z stromom
Bo pizduna stresl pa te bo se tozu kje. Kle v Sloveniji je vse mozn.
das lepo tako malo nalepkico na rob sipe da je avto varovan z atoalarmom pa si ga lahka sam zdrka. ce mu pa se to ni dovolj se pa se vedno najdejo ljudje ki radi nosijo (nosimo) palice pa ketne
mas kako nalepko viska, al pa ce ma kdo drugi? Ve kdo ki bi se dala kaka dobit?
jst sm mal razmislal kako bi blo tko za nardit, ce ze glih ni denarja za alarmcek, da bi se preden bi kater hotu vlomt mal zamislu ... ena varianta bi bla tko, da bi na okno dal nalepko kao video nadzor, pol pa direkt v zracnik (da se ne vid kaj je v njem od zuni) namontiral rdeco lucko k bi blinkala al pa svetla tko kot pr kameri (to bi se pa vidlo) ... ampak verjetn bedna ideja, a ne?
Pomojem pa ni Tisti smrkavci ki jih je malo strah ze nebi naredli tega...tisti ki pa znajo pa hocejo vkrast pa bodo itaq ti vgradli pa tud ce bos mel alarm:)
ja sej to je problem ... ce so "experti" jih noben alarm ne ustav ... za njih je edina resitev 240 voltov napetosti na avtu, pa jih naj scvre drhal kradljiva ... za kaksne mal napredne bi pa blo za probat, pa bi se po mojem res ustavl ...