2007 Nove verzije (Megane GT)
Dacia logan 1.5dci:

Predpisi so predpisi in tudi "ta poceni" avti morajo ustrezati okoljskim predpisom Euro IV. Dizel(cek) ki poganja logana, je poznan iz manjsih renaultov. Ni dolgo, kar je pridobil pet konjev, tako da jih premore 70, pri tem pa deluje kar se da varcno. Naj ponovimo osnovne podtake: 1461 cm3, 70 KM pri 4000 vrtljajih, 160 Nm pri 1700 vrtljajih, povprecna srednja poraba znasa 4,7 l/100 km, menjalnik je rocni, petstopenjski. Aja, garancijska doba znasa 3 leta oziroma 100.000 kilometrov.
Osnovna varjanta je od 2.1M naprej.
Pomoje bi znala bit kr zanimiva varjanta za nezahtevne familije (kiolikor jih pac je)...

Predpisi so predpisi in tudi "ta poceni" avti morajo ustrezati okoljskim predpisom Euro IV. Dizel(cek) ki poganja logana, je poznan iz manjsih renaultov. Ni dolgo, kar je pridobil pet konjev, tako da jih premore 70, pri tem pa deluje kar se da varcno. Naj ponovimo osnovne podtake: 1461 cm3, 70 KM pri 4000 vrtljajih, 160 Nm pri 1700 vrtljajih, povprecna srednja poraba znasa 4,7 l/100 km, menjalnik je rocni, petstopenjski. Aja, garancijska doba znasa 3 leta oziroma 100.000 kilometrov.
Osnovna varjanta je od 2.1M naprej.
Pomoje bi znala bit kr zanimiva varjanta za nezahtevne familije (kiolikor jih pac je)...

A ne gre Clio 2 z zacetkom proizvodnje Twinga 2 dokoncno v pokoj, kar se tice njegove proizvodnje? Sem mislil, da je Clio Storia poslednja stopnja proizvodnje Clia 2.metallic napisal/-a:Hm, prvic slism...![]()
Jah, ce bojo hotl obdrzat delavce, bojo mogl se mal spremenit dvojko, ker se baje bl slabo prodaja...
Don`t worry, be happy:)
Ja, samo to bodo bolj popravki kozmeticne narave, nic drasticnega. Ce se stvar ne prodaja dobro zaradi konkurence in naslednika, bodo pac se dodatno znizali cene v akcijah. Se zna zgoditi, da bodo cez pol leta prodajal poslednje Cliote 2 s klimo za okoli 1.5 mio SIT, ce je kaj za sklepat po sedanjem padanju cen. Vse samo, da se proda in sem preprican, da na koncu niti en Clio 2 ne bo ostal v nobenem prodajnem salonu.FastDay napisal/-a:jst sem se pogovarju ze lansko leto z enim modelom iz revoza in mi je ze v jeseni rekle da bojo pripravili popravke za Clio 2 - tablico dol z havbe pa se nekaj drugih kozmeticnih popravkov.
Don`t worry, be happy:)