Da ne bomo vse pisali samo v eno temo, ki pocasi postaja nepregledna bom odprl kar novo.
Zanima me pa naslednje: Kje bi alhko dobil obratomer, podoben taksnemu kot ga imajo na tehnicnem, ki ga smao priklopi na akumulator ali nekam na elektriko (sem vprasal kako deluje pa mi je povedal da na podlagi kako hitro oz. koliko elektrike pride na akumulator iz alternatorja)
Ce kdo kaj ve, info dobrodosel
P.S.: Sneg mede ko pri norcih smo ze driftal skoz ovinke
Spidi napisal/-a:Da ne bomo vse pisali samo v eno temo, ki pocasi postaja nepregledna bom odprl kar novo.
Zanima me pa naslednje: Kje bi alhko dobil obratomer, podoben takšnemu kot ga imajo na tehnicnem, ki ga smao priklopi na akumulator ali nekam na elektriko (sem vprašal kako deluje pa mi je povedal da na podlagi kako hitro oz. koliko elektrike pride na akumulator iz alternatorja)
Ce kdo kaj ve, info dobrodošel
P.S.: Sneg mede ko pri norcih smo že driftal skoz ovinke
na cinšpulo se ga priklopi,vsej zdi se mi... kje dobit pa ti ne vem povedat. na avtomobilizem.com je en pred nekaj casa izdeloval digitalni števec, ne vem kako se je zadeva razpletla ker nisem vec spremljal. tam malo poišci.
p.s. bom mal prepucal ta podforumcek, ocitn sm bil en mal prevec popustljiv
Spidi napisal/-a:Da ne bomo vse pisali samo v eno temo, ki pocasi postaja nepregledna bom odprl kar novo.
Zanima me pa naslednje: Kje bi alhko dobil obratomer, podoben taksnemu kot ga imajo na tehnicnem, ki ga smao priklopi na akumulator ali nekam na elektriko (sem vprasal kako deluje pa mi je povedal da na podlagi kako hitro oz. koliko elektrike pride na akumulator iz alternatorja)
Ce kdo kaj ve, info dobrodosel
P.S.: Sneg mede ko pri norcih smo ze driftal skoz ovinke
na cinspulo se ga priklopi,vsej zdi se mi... kje dobit pa ti ne vem povedat. na avtomobilizem.com je en pred nekaj casa izdeloval digitalni stevec, ne vem kako se je zadeva razpletla ker nisem vec spremljal. tam malo poisci.
p.s. bom mal prepucal ta podforumcek, ocitn sm bil en mal prevec popustljiv
Hvala vsem za info.
pamecan: ko bos kaj vedel kej se ga dobi (ali ze ves) prosim povej
damjan: sem sledil tej temi vendar po zelo dolgi neaktivnosti v temi sem kontaktiral izdelovalca in je rekel da mu je zaradi premalo casa projekt propadel
Fantje obratomer se enostavno priklopi na cinšpulo, to je tista pokoncna srebrna flaška, z žickami na vrhu, nahaja se pa v motornem prostoru, pr vozniku, zraven bremz cilindra, druge dva kontakta na obratomerju sta pa plus pa minus, so pa sam trije kontakti, tak da nimaš kej sfalit, vsaj tk sm jst meu nareto!
OKY super! bom jaz vprasal kolega....cena pa je se mi zdi manjsega 7k velkega pa je itaq prevelik pa 12k je pa oni isti kot pri nascaru:D LOL!
To je velik ki pa men ni vsec! to je tisti drazji! Oni pa je manjsi sam je dalsi:)
P.S. Avto ni Renault Je pa Francoz:)
P.S.2 Poglej na avto-style.nl ta ovaza tud za a3m