scenic
Hja, lahko bi bilo vec stvari - ena je lahko sinhron 5 prestave, pa upam da ni. Se najbolj ziher bi rekel da je razstelan ali zvit vzvod (salthebl + stanga), - narobe sestavljeno zaradi kake sraufarije, zvita stanga ker je nekdo nasedel itd. Ko je avto dvignjen se to da preveriti in nastelati.
LP, Samojed
Zdravo.Mehanik mi je ze nastavlo rocico odspodi pa ni razlike sej vcasih prav cutim da orng skoci v brzino,vcasih pa(najveckrat med 100-130kmh)ne skoci in tej rocica za menjat full skace naprej in nazaj ko spusam in dodajam gas.Ce pa ga dam v peto pri 80 in vozim tja do 100 na uro mi ga nebo vrglo ven.Hvala
Potem pa niso bili menjani pravi nosilci motorja oz. So bili zamenjani slabi za slabse. Marsikatera aftermarket roba, in sem sodijo predvsem nosilci motorja, mansete in vpetje oz. zglobi rok so novi slabsi od 10 let starih originalov. Rocica se ze zamaje, ampak mogoce preveri pri kakem drugem, enakem avtu ce se tam mogoce manj. Ker rocica ima omejen hod in ce se motor prevec zaziba, ti potegne iz prestave kot ce bi ti z vso silo med pospesevanjem v ler ruknil. To pa ni niti najmanj dobro za zobnike!!!
LP, Samojed
-
bluerunner
pozdrav matsoft.
Tole ko se ti rocica menjalnika(salt kebl
)maje se mi zdi da bi bil lahko vseeno nosilec motorja.Kot je ze receno je lahko nova roba zanic ampak lahko,da je zanic tretji nosilec motorja.
Poskusi tole-ko je avto na mestu zategni rocno,pokrov motorja naj bo odprt,das v prvo in poskusis speljati.Poskusi naprej in se nazaj.Ce se ti bo motor vzpenjal,dvigoval ali pa spuscal-prek meje(cca. vec kot 2-3 cm) bi lahko rekel da je to nosilec motorja.Najboljs je ce ti se kdo pomaga z se enim parom oci.
Opisane,podobne, tezave sem imel pri R19 16V,pa nosilec sploh ni izgledal zanic.Ko pa sem obremenil avto se je pa pokazala razpoka v gumi nosilca.Zamenjal vse tri nosilce pa je bil avto kot nov
.
Vem da ima avto drug motor in drugacne nosilce ampak vseeno.
Poskusi-ne stane te nic
LP
Tole ko se ti rocica menjalnika(salt kebl
Poskusi tole-ko je avto na mestu zategni rocno,pokrov motorja naj bo odprt,das v prvo in poskusis speljati.Poskusi naprej in se nazaj.Ce se ti bo motor vzpenjal,dvigoval ali pa spuscal-prek meje(cca. vec kot 2-3 cm) bi lahko rekel da je to nosilec motorja.Najboljs je ce ti se kdo pomaga z se enim parom oci.
Opisane,podobne, tezave sem imel pri R19 16V,pa nosilec sploh ni izgledal zanic.Ko pa sem obremenil avto se je pa pokazala razpoka v gumi nosilca.Zamenjal vse tri nosilce pa je bil avto kot nov
Vem da ima avto drug motor in drugacne nosilce ampak vseeno.
Poskusi-ne stane te nic
LP
Renault Sport fan-Laguna dCI, 96kw dynamic lux