Reset računalnika
-
totimato
Reset računalnika
Imam R Clio 1.4 16v prejsnji model. Zanima me kako lahko resetiram racunalnik v avtomobilu. Nekaj sem prckal pod sedezem in snel konektor za pas (in ga, seveda, dal nazaj). Sedaj mi na amaturki sveti lucka za airbag in SERV. Nekaj podobnega se mi je ze zgodilo in so mi na servisu rekli, da je bil kriv ta konektor in da so resetirali racunalnik.
Ali lahko kako jaz sam resetiram racunalnik, ker se mi zdi malo prevec placevati 1 uro dela za 1 min. neumnosti. Sem ze poizkusil odklopiti akumulator, pa ni to to.
Hvala za vsak nasvet.
lp
totimato
Ali lahko kako jaz sam resetiram racunalnik, ker se mi zdi malo prevec placevati 1 uro dela za 1 min. neumnosti. Sem ze poizkusil odklopiti akumulator, pa ni to to.
Hvala za vsak nasvet.
lp
totimato
RESETIRAT RACUNALNIK BREZ PRIPRAVE, KI JO IMAJO NA SERVISU NI MOZNO!!!ZA RESETIRANJE PA TI VZAMENO VEN PEPELNIK IN TAM NOT JE SKRIT SE EN KONEKTOR NA KATEREGA SI SERVISERJI PRIKLOPIJO NEKAKSNO NAPRAVO(BERI RACUNALNIK) IN TI RESETIRAJO CELO STVAR!!!
Če nimam prav naj me nekdo popravi ali izbri?°e moj post!!!
-
totimato
No, vceraj sem imel manjso akcijo po servisih in pri avto Koletiku v MB (Melje) mi bi racunali samo pol ure, t.j. 2500 SIT.
Za konektor pa vprasujem iz radovednosti. Nekajkrat sem ze zasledil, da si je folk delal neke VAG vmesnike in avtomobile priklaplja na racunalnik. Priznaj, da zveni zanimivo - meni ze.
Konektorji so za konektanje
lp
totimato
Ne skrbi, tudi jaz ne upam prevec prckat. Ze to, kar imam sedaj, je dovolj. Ker imam cez nekaj casa tako ali tako planiran obisk servisa, bom to uredil takrat. Se bom pac malo s SERV lucko vozil okoli.ZOIS napisal/-a:jaz se na tvojem mestu nebi spilal kr tak z elektroniko na avtu .. ker lahko si kako sranje naredis in ti pol nebo kaj vredu delalo ali se slabse ti bo se kaj crknilo ...
Za konektor pa vprasujem iz radovednosti. Nekajkrat sem ze zasledil, da si je folk delal neke VAG vmesnike in avtomobile priklaplja na racunalnik. Priznaj, da zveni zanimivo - meni ze.
Konektorji so za konektanje
lp
totimato
Ma, kaj jim jaz nisem vsec ali kaj, da mi hocejo racunati? Na Stajerskem avtodomu sem imel ze toliko slabih izkusenj, da je 5k SIT za reset racunalnika malenkost...JernejG napisal/-a:Ni res, da pavsalno zaracunajo kar eno uro. Vsaj pri meni se nikoli niso napravili kaj takega. Npr.: Marca sem sel nazaj vklopit senzorje za merjenje tlaka v gumah, pa je bila kolicina dela 0,3T in cena 1500 SIT.
lp
totimato