Crni Twingec

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
James
Kraj: Maribor

Crni Twingec

Odgovor Napisal/-a James »

Nedolgo nazaj sem nabavil Twingeca, obljuba dela dolg, zato limam par slikic.

Nekaj o avtu:

Letnik: 97, december

Oprema: Liberty (servo volan, ABS, elektricni pomik prednjih stekel, elektricno nastavljiva zunanja ogledala, ogrevana zunanja ogledala, platnena streha, centralno z daljinskim, kodno varovan vzig motorja, blokada motorja, tretja zavorna luc, deljiva zadnja klop)

Dosedanje predelave: Zatemnitev stekel (zadnja 45%, sprednja 10%), sportni pragi, Suplex racing vzmeti

Avtoradio: Pioneer DEH 30MP mp3, Zvocniki 4x Infinity

Slikce... Niso bogvekaj, pri oblacnem vremenu in -2°C je tezko avto temeljito oprati in slikati. :lol:

Slika

Slika

Slika

Slika

Nadaljne predelave bodo sledile, ko si bo opomogla denarnica... :oops:

Imam pa namen:

- zamenjati stranske smerokaze z belimi (ze nabavu in zmontiru)
- odstraniti vse nalepke (opravljeno)
- prebarvati odbijace v barvo vozila
- dati gor alu feltne 14" (ze nabavu)
- zamenjati sprednje luci z novejsimi, gladkimi (opravljeno)
- zadaj lexus (se premisljujem)
- zadnji spojler (ampak ne pretirani, takega kot imajo ze novejsi modeli original gor)
- nastavek ali pa komplet auspuh :D
......
......

Seveda vse to postopoma... Studentski zep je plitek. Slika

Seveda sprejemam tudi vase nasvete.
Zadnjič spremenil James, dne 05 Jun 2006, 17:25, skupaj popravljeno 9 krat.
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Nice pocket car :D 8)

Za bele blinkerje kontaktiri uporabnika Westrapa, on jih je dilal skor celemu forumu :D

Drgac pa kul avtek,sploh barva 8)
Uporabniški avatar
Fuego 85

Odgovor Napisal/-a Fuego 85 »

Da bos lazje skozi prisel, prodaj pragove :lol: ...

Vsec mi je streha :wink: !

Lp
Uporabniški avatar
James

Fuego 85 napisal/-a: Da bos lazje skozi prisel, prodaj pragove :lol: ...

Lp
Hehe... Sej bo, samo da sem prisel nazaj na zeleno vejo. Je pa hudic ker mas ogromno stroskov se z registracijo, zavarovanjem, tehnicnim, tablice, cestni sklad, takse in nevem kaj se vse. Vsepovsod bi te radi obrali. :D
Fuego 85 napisal/-a:
Vsec mi je streha :wink: !
Res sem malo dlje iskal, vendar sem vsaj nasel crnega, z dosti opreme in platneno streho, tak da se je splacalo malo pocakat.

Killah bee sem kontaktiral West_RAPa za smerokaze. Hvala za nasvet!
Uporabniški avatar
Fuego 85

Odgovor Napisal/-a Fuego 85 »

Ves kaj bi blo fino, ce bi zadaj namesto lexuzk dal samo bela stekla? Pomojem bi bil lep kontrast sprednjim lucem, cenejsa so kot komplet lexuz in se za nekatere okuse lepse pride 8) !

Lp
Uporabniški avatar
16v-TwInGo
Kraj: Ribnica

Odgovor Napisal/-a 16v-TwInGo »

Lep Twingo k bos pa se vse ostalu napedenou bo pa se lepsi :D
K bi biu moj take barve... :cry:
Lp
Slika
Uporabniški avatar
Liquid
Kraj: Tolmin

Odgovor Napisal/-a Liquid »

ko koncas z nacrti bos huda konkurenca blackwindu :P :twisted:

kul twingic,vidi se da je prisel v prave roke :wink: srecno voznjo
1991 R19 GTS 1.4
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
Uporabniški avatar
James

Liquid napisal/-a: ko koncas z nacrti bos huda konkurenca blackwindu :P :twisted:
No ja, Blackwind-ov twingec mi je dalec najlepse zrihtan, tako da ce bo moj vsaj pol tako lep, bom ze zadovoljen. :wink:
Liquid napisal/-a:
Hvala!
Uporabniški avatar
immortal
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a immortal »

Lep twingo. Upam da bos dal gor petnajst colske gume. Za moje pojme dosti bolj sedejo kot 14 colske. :D
Uporabniški avatar
BlackWind
Kraj: Kranstrdam

Odgovor Napisal/-a BlackWind »

Liquid napisal/-a:ko koncas z nacrti bos huda konkurenca blackwindu :P :twisted:

vidm da kar veliko mojega crnega vranca omenjate...zgleda bom res dobil konkurenco...ampak vsak po svoje bo unikaten....saj jest recimo skoraj 100% nikoli ne bom tlacil gor podaljskov in pragov...ker sem iz gorenske in imamo zelo lepe ceste po kranju....tko da ze brez podaljskov hitro kje podrajsas, pa se parkirnih mest ni veliko tako da ga moram kdaj na plocnik zbasat...kamor pa gre ravno za las...pri podaljskih bi to odpadlo :) ce bi se pa ze kdaj za to odlocal pa bi najbrz ceu odbijac raje menjal....
mislim da se bo norislovar spustil veliko dlje v styling kot pa sem jaz :)
kupil si zelo lepega twinga, zelo malo jih je vsaj taksnih s to strho kot ju imava midva pa da ima se kaj elektro paketa :!: vecina, ko sem kupova, je imela vse rocne zadeve....tezko je najti to kombinacijo...sploh ti si dobro dobil, saj ima se malenkost vec opreme kot moj...vazno da so vsaj elektircna stekla :)
vidim da imas tudi okus za rihtanje...spojler mogoce tak kupi kot ga imam jaz, je kar lepo diskreten...
zelim ti veliko srece in cimprejsnjo izpolnitev svojih zelja in ciljev...sam osebno sem imel sreco saj sem v 5tih mesecih prisel do meje ki sem jo hotel doseci, razen lexuske so prisle zadnje, sele maja lansko leto :) sem imel sreco pri financah :)
drugace je pa tako z lexuskami, so stvar okusa kot smo ze govorili v nasem koticku twingo, ce so ti vsec ti ne bo zal saj lepo pozivijo avto sploh na black magic pasejo :) lepo iztopajo, sploh v kombinaciji sprednjih luci (ko pravis da jih bos menjal) ce bos kupil clean look (krom), saj ne mores verjeti kaksna je ta pozitivna razlika, ki jo vizuelno dosezes. Avto kar zazari ;)
lepo da je BlackWind dobil svojega bratca, ki je leto starejsi od njega ampak se vseeno mlajsega bratca ;) (glede na leto lastnistva)
upam da se kaj kmalu srecamo na kaksnem srecanju da bosta skupaj stala in kaksno rekla :D
Samo eno prosnjo imam...ne ga prevec nakiciti...imej eno mero (mejo) kajti hitro jo lahko presezes pa sploh ne ves...ze sam sebe kdaj vprasam ali sem ze prestopil mejo dobrega okusa ali sem pac se nad tisto mejo. Seveda so pa te meje stvar okusa 8) ampak mislim pa da vsi vemo kaj je kicast avto, kar pa osebno mislim da moj se ni :lol: :)
Glede platisc ti mogoce res tudi jaz priporocam 15colke, seveda ce si pripravljen sprejeti posledice (stroske ki ti jih bo prinesla montaza le teh)..saj se spomnis sem ti ze omenjal kako in kaj je pri teh letnikih :) se ne bom ponavlajal da ne bo prevec dolgocasno :)
ok mal sem zabluzil se opravicujem...
norislovar napisal/-a: No ja, Blackwind-ov twingec mi je dalec najlepse zrihtan, tako da ce bo moj vsaj pol tako lep, bom ze zadovoljen. :wink:
hvala za pohvale in srecno pri predelavah ;)
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom :P
www.avtohisa-REAL.si
Uporabniški avatar
Danch
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Danch »

Lep twingo, se lepsa barva... 8).
Svetujem ti, da si najprej nabavis feltne...potem pa naprej s spojlerji...ker lepe feltne res naredijo avto iz deklice v bejbo+ 8).

Ps: se strinjam kar si omenil za studentski zep...a si predstavljas koliko imam jaz stroskov ko imam 1.8 99kw pri registraciji:?
Slika

ex: R19 16V
now: Honda Civic HB (+)130Hp
Uporabniški avatar
James

Hvala vsem za lepe zelje. Blackwind midva sma zdaj itak na kontaktu preko msn, tak da te bom se kdaj prosu za kak nasvet. :wink:

Z predelavami ne mislim pretiravati, vse bo v mejah okusa, ker ne maram kicastih avtomobilov. Pa tudi drag sport je to. :D

Trenutno cakam bele smerokaze, tak da bom zacel pocasi. Do alu platisc imam se cas mesec in pol, ko se zacne prava sezona. :lol: Prej morm se za ozvocenje poskrbeti, ker mi gre na zivce ce mi nekaj "coha" po zvocnikih.

Spojler in letvice na luci bom dal pa ko bom prebarval odbijace v barvo vozila, prej se mi skor ne splaca.
Uporabniški avatar
James

Malo igrackanja s Paint Shop Pro-jem, in nastal je twingec, v kakrsnega zelim predelati svojega. :D

Slika

Ni blo pretiranega casa, zato tudi malo bolj amaterska racunalniska predelava.
Uporabniški avatar
Hugo
Kraj: novo mesto

Odgovor Napisal/-a Hugo »

prov fajn zgleda, samo cez prvo sipo bi bol svoh vidu.

lp.
Twingo je zakon!!!

Slika
Uporabniški avatar
James

Hugo napisal/-a:prov fajn zgleda, samo cez prvo sipo bi bol svoh vidu.

lp.
Hehe, vem ja, ampak nekaj casa sem se matral pa prvo sajbo za odtenek bolj svetlo delal. Pol sem pa obupal pa kr vse na isto strihnu. :D Sej tu se manjka izpuh pa lexuske.
Zaklenjeno