Liquid napisal/-a:ko koncas z nacrti bos huda konkurenca blackwindu
kul twingic,vidi se da je prisel v prave roke

srecno voznjo
vidm da kar veliko mojega crnega vranca omenjate...zgleda bom res dobil konkurenco...ampak vsak po svoje bo unikaten....saj jest recimo skoraj 100% nikoli ne bom tlacil gor podaljskov in pragov...ker sem iz gorenske in imamo zelo lepe ceste po kranju....tko da ze brez podaljskov hitro kje podrajsas, pa se parkirnih mest ni veliko tako da ga moram kdaj na plocnik zbasat...kamor pa gre ravno za las...pri podaljskih bi to odpadlo

ce bi se pa ze kdaj za to odlocal pa bi najbrz ceu odbijac raje menjal....
mislim da se bo norislovar spustil veliko dlje v styling kot pa sem jaz
kupil si zelo lepega twinga, zelo malo jih je vsaj taksnih s to strho kot ju imava midva pa da ima se kaj elektro paketa

vecina, ko sem kupova, je imela vse rocne zadeve....tezko je najti to kombinacijo...sploh ti si dobro dobil, saj ima se malenkost vec opreme kot moj...vazno da so vsaj elektircna stekla

vidim da imas tudi okus za rihtanje...spojler mogoce tak kupi kot ga imam jaz, je kar lepo diskreten...
zelim ti veliko srece in cimprejsnjo izpolnitev svojih zelja in ciljev...sam osebno sem imel sreco saj sem v 5tih mesecih prisel do meje ki sem jo hotel doseci, razen lexuske so prisle zadnje, sele maja lansko leto

sem imel sreco pri financah

drugace je pa tako z lexuskami, so stvar okusa kot smo ze govorili v nasem koticku twingo, ce so ti vsec ti ne bo zal saj lepo pozivijo avto sploh na black magic pasejo

lepo iztopajo, sploh v kombinaciji sprednjih luci (ko pravis da jih bos menjal) ce bos kupil clean look (krom), saj ne mores verjeti kaksna je ta pozitivna razlika, ki jo vizuelno dosezes. Avto kar zazari
lepo da je BlackWind dobil svojega bratca, ki je leto starejsi od njega ampak se vseeno mlajsega bratca

(glede na leto lastnistva)
upam da se kaj kmalu srecamo na kaksnem srecanju da bosta skupaj stala in kaksno rekla

Samo eno prosnjo imam...ne ga prevec nakiciti...imej eno mero (mejo) kajti hitro jo lahko presezes pa sploh ne ves...ze sam sebe kdaj vprasam ali sem ze prestopil mejo dobrega okusa ali sem pac se nad tisto mejo. Seveda so pa te meje stvar okusa

ampak mislim pa da vsi vemo kaj je kicast avto, kar pa osebno mislim da moj se ni

Glede platisc ti mogoce res tudi jaz priporocam 15colke, seveda ce si pripravljen sprejeti posledice (stroske ki ti jih bo prinesla montaza le teh)..saj se spomnis sem ti ze omenjal kako in kaj je pri teh letnikih

se ne bom ponavlajal da ne bo prevec dolgocasno
ok mal sem zabluzil se opravicujem...
norislovar napisal/-a:
No ja, Blackwind-ov twingec mi je dalec najlepse zrihtan, tako da ce bo moj vsaj pol tako lep, bom ze zadovoljen.
hvala za pohvale in srecno pri predelavah