Scenic 1 in ugasanje avtomobila v prostem teku
Scenic 1 in ugasanje avtomobila v prostem teku
je letnik 98 in bilo mi je receno, da mi nagaja en senzor, ki se nahaja nekje blizu ispusnega kolektorja. Kdo ve kje bi to bilo in kako se tocno rece temu senzorju.
Zajebava ne vedno najveckrat, ko je mrzel in se ustavis v kriziscu obrati padejo pod normalo in se ugasne.
Zajebava ne vedno najveckrat, ko je mrzel in se ustavis v kriziscu obrati padejo pod normalo in se ugasne.
Re: Scenic 1 in ugasanje avtomobila v prostem teku
bokyto napisal/-a:je letnik 98 in bilo mi je receno, da mi nagaja en senzor, ki se nahaja nekje blizu ispusnega kolektorja. Kdo ve kje bi to bilo in kako se tocno rece temu senzorju.
ok vglavnem sumim, da je motorcek prostega teka. Baje, da se ga, da scistit prosim ce mi lahk kdo pomaga kako se to naredi in scim, naj ga scistim.
baje je nek motorcek prostega teka samo ko ugotovim kje je ta ti povem.Markomark napisal/-a:Hoj... tudi jaz imam scenica letnik 98 in imam isti problem. Meni ravno ne ugasne, ampak obrati pa res mocno nihajo. Ce bos nasel napako, bi te lepo prosil za nadaljne informacije.
Lep pozdrav!
no men je isto delal zdej pa ze ugasa ampak samo ko je hladen avto k se segreje pa ne vec.
Glej, da ne ugibamo brez veze - slikaj motor oz. po kosih od filtra naprej, pa ti bom lahko oznacil kje je ta zadeva. Predvsem slikaj del, kjer je ohisje z dusilno loputo. Jeba je pri recimo 16V, kjer je vse pokrito in niti slikat ne mores.
Prilepi slike ali jih spravi na net in prilepi link, pa ti bom lahko pomagal - saj sva ze na suxu pisala o tem ali pa ima nekdo enak problem.
Prilepi slike ali jih spravi na net in prilepi link, pa ti bom lahko pomagal - saj sva ze na suxu pisala o tem ali pa ima nekdo enak problem.
LP, Samojed
Bom poslikal zgleda jim ma kr nekaj taisti problem zima.press dela svoje.Samojed napisal/-a:Glej, da ne ugibamo brez veze - slikaj motor oz. po kosih od filtra naprej, pa ti bom lahko oznacil kje je ta zadeva. Predvsem slikaj del, kjer je ohisje z dusilno loputo. Jeba je pri recimo 16V, kjer je vse pokrito in niti slikat ne mores.
Ok koncno avto spet pri meni cez vikend sem si vzel cas in ga malo porihtal vzel tudi motorcek prostega tega sem ga najdu ni blo tesko zanima me kaj je potrebno tam scistit ker iz tistega motorcka strli ven ena kovinska palcka obdana s plastiko pod njo, ki se giblje not in ven. Men se ne zdi kaj pretirano zapacano malo pac smirast tisto sem nagrobo pobrisal in namazal z oljem je potrebno storiti se kaj?Tadej napisal/-a:http://rk.avtomobilizem.com/renaultforu ... php?t=5235