CLIO prek mure (update 5_5_09)

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
Clio 1.4 RSi
Kraj: Lendava-Sentjur

Odgovor Napisal/-a Clio 1.4 RSi »

Aha, zaj sem se spomnil, tudi tam sem ga videl, ko sem sel prejsnji teden po fotra...tudi on tam dela...drugace pa mene lahko srecas na relaciji lendava-crensovci skoraj vsak dan...se pa vec vozim v rdecem zx-u, kot pa v clioju (je od zesnke)
Uporabniški avatar
legionar
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a legionar »

rdec zx volcano model?
ali vsaj tako izgleda na dalec :D
RENAULT CLIO
Uporabniški avatar
Clio 1.4 RSi

tocno tak :lol:
Uporabniški avatar
Clio 1.4 RSi

Kje si pa doma?
Zadnjič spremenil Clio 1.4 RSi, dne 04 Nov 2005, 23:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
legionar

ej bova vec na PM, :wink:

tu se predstavlja moj cliac :lol:
RENAULT CLIO
Uporabniški avatar
legionar

evo par slik mojega novega stylinga :x

In sicer sem vceraj pri hitrosti 30km/h !!!! naletel na ledeno ploskev na dokaj blagem ovinku, pa me je kar lepo obrnilo (seveda sem ga probal zravnat, vendar brez uspeha-avto je sel po svoje :( ) in me nabasalo na plocnik :mad: :x Hvala bogu nikjer nobenega avta, da me se nebi v njega zabil :(
Po enem poku in hresku, stopim ven prestrasen, saj sem si mislil kaj se je zgodilo :mad: En del branika sem nasel pri avtu na plocniku, potem pa se sklonil in me je skoraj kap, branik izgleda obupno, cel spodnji sredinski del je polomljen :x :cry: Imelo me je da bi se zjokal :cry:

No tu je par slikic narejenih s telefonom, zato se opravicujem za slabo kvaliteto slik, samo vidi se pa kaj manjka ali pa ni na svojem mestu.

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

No tu pa je se cel, za lazjo predstavo kaj je spremenjeno :(
Slika

No zdaj pa lepo kupit drug orig. branik, pa tega v garazo in cez zimo probat popravit (upam da mi rata :? )
RENAULT CLIO
kljukec_
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a kljukec_ »

Pa saj se to dal popravit, mal smole pa mrezico parkrat cez pa bo :D Pobrusis pa sprickit, pa spet mal brusis pa strihnes pa more bit. Skoda denarja za novega, sej je cel, sam tisti spodnji del zraven pripopas pa je :idea:
Uporabniški avatar
croma_man
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a croma_man »

slaba kvaliteta, poglej od modrega odbijac al pa mojga k sma oba sama delala pa oba nabasala kej :D sam poci, razfaka ga pa ne narazn :)

tolaz se da nisi edini k je kej zlomu ucer...pa zdj mas fajn avto za carrera bahn :D
Slika
Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
Uporabniški avatar
BoneS

Odgovor Napisal/-a BoneS »

tko k je croma reku-jst tt razsu zadn odbijac k sm zapeu v lezega kiflca..kurceva zima :x
Slika
opelaš

Odgovor Napisal/-a opelaš »

legionar napisal/-a:@andy:

pragovi so v garazi :?
sicer jih moram prej se malo predelati, samo so pa ze pripravljeni za barvanje in montazo. Na pomlad bom pocakal in potem namontiral.

@RSi

Jaz delam v Lendavi :D (VARSTROJ)

Jao,sedaj vem zakaj gre Varstroju zadnje cajte tko slabo. Ej mali, dandanes se ze za 2.4miljoncka dobi Laguno2 vprasaj sodelavca, ne da pa vlagas denar v to konzervico. Edino kaj je lepo na tem avto je to,ko se v njem vozi tvoja draga oz. najhujse pa je to,da je njena IBIZA brez predelav dosti bolj sportnega videza :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
croma_man

in to rece, seveda, opelas :lol: :lol: :lol:
Slika
Uporabniški avatar
legionar

ja croma kaj si pa pricakoval :D

no Roberto, ni ti potrebno simfati R tukaj, ker ce si bos R kupil, se zgodi da bos tu prej banan kot pa na opel forumu :D
malo za salo malo za res :wink:

@bones & croma: glede kvalitete je tak, sem gledal da je sestavljen iz 3-eh plasti poliestra. Tak da neke grozne trdnosti ni bilo za pricakovati. Nisem pa sel v to varijanto da bi se jaz malo pojacal zadevo z kaksno plastjo ali dve.
No zdaj jo ziher bom :D
RENAULT CLIO
Uporabniški avatar
BoneS

Odgovor Napisal/-a BoneS »

hja sam razlika med cromovim branikom pa tvojim je v kilazi. tvoj ma njvec 5 kil, cromov pa 5deset 8)

moj zadnji je tt neki tazga tezki kt cromov, sam d je na mojem 90% teze kit
Slika
Uporabniški avatar
croma_man

pr men je max pol kile kita gor, smo ga pa napacal ene 3 kile gor pa vse dol posmirglal, drugo je pa vse poliester z veliko kolicino smole. Zadeva je pa ene 2x tezja od normalnega odbijaca sam ce nebi bla taka masa bi ga polomu ze prvi dan.
Slika
Uporabniški avatar
legionar

@bones: toliko kita ti lahko dol spoka ob malo mocnejsem udarcu :? Jaz ko delam kaj takega dajem cim manj kita gor ravno zaradi tega da ne spoka dol ob morebitnh udarcih.

@croma: ja koliko plasti si pa dal? Omenil si da je 2x tezji od orig. To bi bilo potem ene 5 plasti. Sam ce bom jaz delal zdaj bo tud nekje tolko. Samo na koncu je pa fajn z smolo se enkrat it cez celga.

Samo to kot se je meni zgodilo, da je avto dejansko nasedel spredaj na ta sredinski del branika, nevem ce bi mi kaj pomagalo da je tako debel branik. Mogoce ne bi odpadel srednji del, pocil oz. zlomil bi se pa ziher na enem koncu.
Saj konec koncev je teza avta precej velika napram braniku. Tak da bi se tudi moralo nekaj podati ob taki tezi, zdaj se je ta srednji del. Ker dvomim da bi branik zdrzal tezo ce glih bi bil tako masiven
RENAULT CLIO
Odgovori