CLIO prek mure (update 5_5_09)
- Clio 1.4 RSi
- Kraj: Lendava-Sentjur
- Clio 1.4 RSi
- Kraj: Lendava-Sentjur
evo par slik mojega novega stylinga
In sicer sem vceraj pri hitrosti 30km/h !!!! naletel na ledeno ploskev na dokaj blagem ovinku, pa me je kar lepo obrnilo (seveda sem ga probal zravnat, vendar brez uspeha-avto je sel po svoje
) in me nabasalo na plocnik
Hvala bogu nikjer nobenega avta, da me se nebi v njega zabil
Po enem poku in hresku, stopim ven prestrasen, saj sem si mislil kaj se je zgodilo
En del branika sem nasel pri avtu na plocniku, potem pa se sklonil in me je skoraj kap, branik izgleda obupno, cel spodnji sredinski del je polomljen
Imelo me je da bi se zjokal
No tu je par slikic narejenih s telefonom, zato se opravicujem za slabo kvaliteto slik, samo vidi se pa kaj manjka ali pa ni na svojem mestu.

No tu pa je se cel, za lazjo predstavo kaj je spremenjeno

No zdaj pa lepo kupit drug orig. branik, pa tega v garazo in cez zimo probat popravit (upam da mi rata
)
In sicer sem vceraj pri hitrosti 30km/h !!!! naletel na ledeno ploskev na dokaj blagem ovinku, pa me je kar lepo obrnilo (seveda sem ga probal zravnat, vendar brez uspeha-avto je sel po svoje
Po enem poku in hresku, stopim ven prestrasen, saj sem si mislil kaj se je zgodilo
No tu je par slikic narejenih s telefonom, zato se opravicujem za slabo kvaliteto slik, samo vidi se pa kaj manjka ali pa ni na svojem mestu.

No tu pa je se cel, za lazjo predstavo kaj je spremenjeno

No zdaj pa lepo kupit drug orig. branik, pa tega v garazo in cez zimo probat popravit (upam da mi rata
RENAULT CLIO
slaba kvaliteta, poglej od modrega odbijac al pa mojga k sma oba sama delala pa oba nabasala kej
sam poci, razfaka ga pa ne narazn 
tolaz se da nisi edini k je kej zlomu ucer...pa zdj mas fajn avto za carrera bahn
tolaz se da nisi edini k je kej zlomu ucer...pa zdj mas fajn avto za carrera bahn

Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
legionar napisal/-a:@andy:
pragovi so v garazi![]()
sicer jih moram prej se malo predelati, samo so pa ze pripravljeni za barvanje in montazo. Na pomlad bom pocakal in potem namontiral.
@RSi
Jaz delam v Lendavi(VARSTROJ)
Jao,sedaj vem zakaj gre Varstroju zadnje cajte tko slabo. Ej mali, dandanes se ze za 2.4miljoncka dobi Laguno2 vprasaj sodelavca, ne da pa vlagas denar v to konzervico. Edino kaj je lepo na tem avto je to,ko se v njem vozi tvoja draga oz. najhujse pa je to,da je njena IBIZA brez predelav dosti bolj sportnega videza
ja croma kaj si pa pricakoval
no Roberto, ni ti potrebno simfati R tukaj, ker ce si bos R kupil, se zgodi da bos tu prej banan kot pa na opel forumu
malo za salo malo za res
@bones & croma: glede kvalitete je tak, sem gledal da je sestavljen iz 3-eh plasti poliestra. Tak da neke grozne trdnosti ni bilo za pricakovati. Nisem pa sel v to varijanto da bi se jaz malo pojacal zadevo z kaksno plastjo ali dve.
No zdaj jo ziher bom
no Roberto, ni ti potrebno simfati R tukaj, ker ce si bos R kupil, se zgodi da bos tu prej banan kot pa na opel forumu
malo za salo malo za res
@bones & croma: glede kvalitete je tak, sem gledal da je sestavljen iz 3-eh plasti poliestra. Tak da neke grozne trdnosti ni bilo za pricakovati. Nisem pa sel v to varijanto da bi se jaz malo pojacal zadevo z kaksno plastjo ali dve.
No zdaj jo ziher bom
RENAULT CLIO
pr men je max pol kile kita gor, smo ga pa napacal ene 3 kile gor pa vse dol posmirglal, drugo je pa vse poliester z veliko kolicino smole. Zadeva je pa ene 2x tezja od normalnega odbijaca sam ce nebi bla taka masa bi ga polomu ze prvi dan.

Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
@bones: toliko kita ti lahko dol spoka ob malo mocnejsem udarcu
Jaz ko delam kaj takega dajem cim manj kita gor ravno zaradi tega da ne spoka dol ob morebitnh udarcih.
@croma: ja koliko plasti si pa dal? Omenil si da je 2x tezji od orig. To bi bilo potem ene 5 plasti. Sam ce bom jaz delal zdaj bo tud nekje tolko. Samo na koncu je pa fajn z smolo se enkrat it cez celga.
Samo to kot se je meni zgodilo, da je avto dejansko nasedel spredaj na ta sredinski del branika, nevem ce bi mi kaj pomagalo da je tako debel branik. Mogoce ne bi odpadel srednji del, pocil oz. zlomil bi se pa ziher na enem koncu.
Saj konec koncev je teza avta precej velika napram braniku. Tak da bi se tudi moralo nekaj podati ob taki tezi, zdaj se je ta srednji del. Ker dvomim da bi branik zdrzal tezo ce glih bi bil tako masiven
@croma: ja koliko plasti si pa dal? Omenil si da je 2x tezji od orig. To bi bilo potem ene 5 plasti. Sam ce bom jaz delal zdaj bo tud nekje tolko. Samo na koncu je pa fajn z smolo se enkrat it cez celga.
Samo to kot se je meni zgodilo, da je avto dejansko nasedel spredaj na ta sredinski del branika, nevem ce bi mi kaj pomagalo da je tako debel branik. Mogoce ne bi odpadel srednji del, pocil oz. zlomil bi se pa ziher na enem koncu.
Saj konec koncev je teza avta precej velika napram braniku. Tak da bi se tudi moralo nekaj podati ob taki tezi, zdaj se je ta srednji del. Ker dvomim da bi branik zdrzal tezo ce glih bi bil tako masiven
RENAULT CLIO