naslonjalo za roko pri cliotu l. 04

Vse o videzu avtomobila
Odgovori
Jasmin
Kraj: Ljubljana

naslonjalo za roko pri cliotu l. 04

Odgovor Napisal/-a Jasmin »

pozdravljeni

zanima me ce je kdo ze kdaj slucajno vidu sredinsko naslonjalo (original) v cliotu zadnje generacije?
na renojevem servisu pravjo da to ne obstaja, tud v eni trgovini v BTC-ju tega nimajo za ta avto (majo pa za vse ostale), razn v A3M-u v LJ mi je prodajalc reku da se da notr vgradit od megana (potrebno predelat plasticni nosilec).
kokr sm jst ugotovu ma clio 1.5 dci Extreme neke lukne v sedezih - predvidevam da se to tja notr utakne, sam nevem zakaj to ne obstaja pod original dodatno opremo.

kaj vi pravte?

lp

jasmin
Uporabniški avatar
B1 16v

Odgovor Napisal/-a B1 16v »

Ne obstaja za clia. Vsaj original ne, pa tudi na enaa.com imajo tako naslonjalo za vse druge avte (tudi za megana), samo za cliota ne.

LP :)
Jernejc

Odgovor Napisal/-a Jernejc »

Men je en dal tako univerzalno drzalo in sem ga brez problema monteru v cliota (letnik 2000). Pa se bolsi je kt kakrsnkol originalen, ker si ga nastimas tko k TEB pase,tko da ga mam jst cist naprej nastimanga in visok, tko da mam roko skoz gor in samo s premikanjem zapestja lahko saltam vseh 5 prestav!Nevem vec ce bi prezivu brez tega drzala:) namonteru sem ga pa samo tko da sm v tisto "ograjco" od rocne zavore 2 luknce zavrtu in prisraufal."Ograjica je pa pritrjena samo z 1 sraufom tako da ni problema. Lahko slikam ce koga se zanima..
darkdog24
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a darkdog24 »

Naslonjala za roke niso nikoli vgrajevali v Cliota v noben model, zato ga tudi v trgovinah nimajo niti ga bojo imeli v bodoce.Kako je s tem novim cliotom nevem, ker se delajo neke spremembe dodelave, sam dvomim da bo kako naslonjalo noter.
P O L I C I J A skrbi za Vašo varnost in za Vašo denarnico.

Bodi PREVIDEN cuvaj svojo denarnico.
Uporabniški avatar
DognerDJ
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a DognerDJ »

Novi Clio je skoraj kopija megana 2, tak da bo sigurno imel naslonjalo za roko !
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

Nov Clio je kopija Senika!!!!!!!
Odgovori