pozdravljeni
zanima me ce je kdo ze kdaj slucajno vidu sredinsko naslonjalo (original) v cliotu zadnje generacije?
na renojevem servisu pravjo da to ne obstaja, tud v eni trgovini v BTC-ju tega nimajo za ta avto (majo pa za vse ostale), razn v A3M-u v LJ mi je prodajalc reku da se da notr vgradit od megana (potrebno predelat plasticni nosilec).
kokr sm jst ugotovu ma clio 1.5 dci Extreme neke lukne v sedezih - predvidevam da se to tja notr utakne, sam nevem zakaj to ne obstaja pod original dodatno opremo.
kaj vi pravte?
lp
jasmin
naslonjalo za roko pri cliotu l. 04
Men je en dal tako univerzalno drzalo in sem ga brez problema monteru v cliota (letnik 2000). Pa se bolsi je kt kakrsnkol originalen, ker si ga nastimas tko k TEB pase,tko da ga mam jst cist naprej nastimanga in visok, tko da mam roko skoz gor in samo s premikanjem zapestja lahko saltam vseh 5 prestav!Nevem vec ce bi prezivu brez tega drzala:) namonteru sem ga pa samo tko da sm v tisto "ograjco" od rocne zavore 2 luknce zavrtu in prisraufal."Ograjica je pa pritrjena samo z 1 sraufom tako da ni problema. Lahko slikam ce koga se zanima..
Naslonjala za roke niso nikoli vgrajevali v Cliota v noben model, zato ga tudi v trgovinah nimajo niti ga bojo imeli v bodoce.Kako je s tem novim cliotom nevem, ker se delajo neke spremembe dodelave, sam dvomim da bo kako naslonjalo noter.
P O L I C I J A skrbi za Vašo varnost in za Vašo denarnico.
Bodi PREVIDEN cuvaj svojo denarnico.
Bodi PREVIDEN cuvaj svojo denarnico.