Akustika - TWINGO
kretnice se ponavadi zmotirajo nekam pod armaturko...blizu zvocnika ali pa tudi ne...nekam na mesto kjer se ne vidi....king_m napisal/-a:Zdej sem mel brez kretnic locen, pa je lepo spilal (pa nisem mel tweeterjev, ampak komplet 2 in 1 sistemcev).
Bom probal oboje, pa bom videl.
Zdej me zanima sam se kam naj montiram kretnice?
ja moj radio recimo ima za woofer kontrolo posebej...nisem mogel verjeti kaksna razlika je to
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
ja ti paneli narejeni te ne pridejo pod 20ksal3 napisal/-a:kupis ali naredis panele. ce nimas zilice za delat kupi od phonocara panelezgledajo lepo
drugace pa mal po forumih vpras ce gdo prodaja panelce za twingota.
grdo je kupiti ditancnike da gleda zvoicnik full ven, lepsi so paneli kjer lepo odrezes vrata in pride zvocnik lepo noter pa se skupaj z zepkom se drzi
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
Najlepsa hvala za odgovore. se j ko se mbom v to spustil (verjetno spomladi) ne bom tak fejst gledal na denar (dobro 50000 sit za panele glih nebom dal
) me pa zanima ce se da te panele dobit tudi kje pri nas. nekaj sem malo iskal na ebay.de vendar ni blo nic pametnega. sedaj me pa se zanima kaj mi predlagate za sprednji sistem (razmisljal sem 13-ke al pa 16-ke v vrata pa ene visokotonce pri speglih), nekje v srednjem cenovnem razredu. za kuferam bom kupo od kolega rockforda ter dva ojacevalca (en za sprednji sistem ter enga za sub).
LP, Luxter
LP, Luxter
jst ti priporocam da kups 16tke pa panele 
za cca 18k dobis dobre visokotonce z kretnicami v kompletu z 16tkami
in to phase linear ki ni kar nekaj v akustiki 
panele ce si blizu gorenske ti lahko zrihtam od enega kolega ki dela v avtoakustiki in ve kje jih dobiti mislim da so okrog 18k par
lp
za cca 18k dobis dobre visokotonce z kretnicami v kompletu z 16tkami
panele ce si blizu gorenske ti lahko zrihtam od enega kolega ki dela v avtoakustiki in ve kje jih dobiti mislim da so okrog 18k par
lp
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si