Akustika - TWINGO

Vse o ozvočenju avtomobilov
Uporabniški avatar
king_m
Kraj: Kacenberg

Odgovor Napisal/-a king_m »

Zdej sem mel brez kretnic locen, pa je lepo spilal (pa nisem mel tweeterjev, ampak komplet 2 in 1 sistemcev).
Bom probal oboje, pa bom videl.

Zdej me zanima sam se kam naj montiram kretnice?
Uporabniški avatar
BlackWind
Kraj: Kranstrdam

Odgovor Napisal/-a BlackWind »

king_m napisal/-a:Zdej sem mel brez kretnic locen, pa je lepo spilal (pa nisem mel tweeterjev, ampak komplet 2 in 1 sistemcev).
Bom probal oboje, pa bom videl.

Zdej me zanima sam se kam naj montiram kretnice?
kretnice se ponavadi zmotirajo nekam pod armaturko...blizu zvocnika ali pa tudi ne...nekam na mesto kjer se ne vidi....
ja moj radio recimo ima za woofer kontrolo posebej...nisem mogel verjeti kaksna razlika je to :o :o :shock: :shock: res zakon...nastimas (s faderjem) lepo ostale zvocnike potem pa nastavis woofer ON in se woofer lepo reguliras (odpiras in zapiras) prek radio...sem ojacevalec se malo zaprl da lazje nastavljam ;) res best buy ever ;)
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom :P
www.avtohisa-REAL.si
Luxter

Odgovor Napisal/-a Luxter »

Pzdravljeni!

mene pa zanima glede zvocnikov v vratih za twingota letnik 98 (original ni nacrtovanih zvocnikov v vratih) kaksne so kaj resitve da bi blo mozno spravit noter kake 13-ke al pa 16-ke???

LP, Luxter
Uporabniški avatar
sal3
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a sal3 »

kupis ali naredis panele. ce nimas zilice za delat kupi od phonocara panele :D zgledajo lepo :) drugace pa mal po forumih vpras ce gdo prodaja panelce za twingota.
...::: Dolenjska Audio Crew :::...
Uporabniški avatar
BlackWind

sal3 napisal/-a:kupis ali naredis panele. ce nimas zilice za delat kupi od phonocara panele :D zgledajo lepo :) drugace pa mal po forumih vpras ce gdo prodaja panelce za twingota.
ja ti paneli narejeni te ne pridejo pod 20k :?
grdo je kupiti ditancnike da gleda zvoicnik full ven, lepsi so paneli kjer lepo odrezes vrata in pride zvocnik lepo noter pa se skupaj z zepkom se drzi ;)
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom :P
www.avtohisa-REAL.si
Luxter

Najlepsa hvala za odgovore. se j ko se mbom v to spustil (verjetno spomladi) ne bom tak fejst gledal na denar (dobro 50000 sit za panele glih nebom dal :D ) me pa zanima ce se da te panele dobit tudi kje pri nas. nekaj sem malo iskal na ebay.de vendar ni blo nic pametnega. sedaj me pa se zanima kaj mi predlagate za sprednji sistem (razmisljal sem 13-ke al pa 16-ke v vrata pa ene visokotonce pri speglih), nekje v srednjem cenovnem razredu. za kuferam bom kupo od kolega rockforda ter dva ojacevalca (en za sprednji sistem ter enga za sub).

LP, Luxter
Uporabniški avatar
BlackWind

jst ti priporocam da kups 16tke pa panele ;)
za cca 18k dobis dobre visokotonce z kretnicami v kompletu z 16tkami ;) in to phase linear ki ni kar nekaj v akustiki :)
panele ce si blizu gorenske ti lahko zrihtam od enega kolega ki dela v avtoakustiki in ve kje jih dobiti mislim da so okrog 18k par :!:
lp
www.avtohisa-REAL.si
Luxter

zal sem iz stajerskega konca, ampak ce bi lahko zrihtal mi tudi nebi bil nek problem naret en izlet po naci mali sloveniji :D sicer pa je se do takrat kar nekaj mesecev. :?
Uporabniški avatar
sal3
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a sal3 »

radiovili v LJ je vcasih imel Phonocar izdelke. zgleda pa tako Slika
...::: Dolenjska Audio Crew :::...
Odgovori