Kratka vprašanja

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
blah

Re: Kratka vprašanja

Odgovor Napisal/-a blah »

Ja ima ta gumb. Ob pritisku se dejansko nič ne zgodi...
blah

Odgovor Napisal/-a blah »

Torej težava v avtu jr bila sprva odpravljena - menjava varovalke pri akumolatorju. Zakaj pa avto bi vžgalpa je bil problem v nerodnosti mene, ker sem pomotoma odstranil senzor vztrajnika in valda avto ni vžgal. Niti opazil nisrm, da sem ga pomotoma odstranil :p hvala R5 za pomoč! :)
Uporabniški avatar
pluty

Odgovor Napisal/-a pluty »

Eno tako vprašanje da ne opiram temo.
Megane 2 Grandtour: rad bi ga spustil vendar ne preveč , da bo še avto normalno uporaben. Razmišljam med 35mm ali 45mm. Ma kdo kak predlog ali pa izkušnjo.
Uporabniški avatar
Cefizelj

Odgovor Napisal/-a Cefizelj »

35mm sem imel Berlina spuščenega pa je dovolj. 45 bo lepo samo problematično na naših cestah :)
Slika
Fish1311

Odgovor Napisal/-a Fish1311 »

Renault Scenic 2 1.5dci 74kw letnik 2004. Imam tezave s klimo( avtomatska). Ne zazene kompresorja oz. ne vklopi sklopke na kompresorju. Sistem je bil prezracen ,zvakumiran, stestirano tesnenje in na novo napolnjen. Iz preventive sem zamenjal tudi presostat. Od klime se vedno nic. Prosim za pomoc kaksnega strokovnjaka. Kaj lahko preverim? Varovalke? Kaksen rele? Kako izmerim oz. preverim sam dovod do sklopke? Hvala za kakrsnokoli pomoc. Ima mogoce kdo renaultov tester v okolici iz gorenjske? Hvala.
Uporabniški avatar
Moki1993

Odgovor Napisal/-a Moki1993 »

Pozdrav.

Ima mogoče kdo Renaultov komplet orodja za blokiranje odmične gredi doma in ga ne rabi več? Ga odkupim po razumljivi ceni. Slika

Poslano z mojega WAS-LX1 z uporabo Tapatalk
Uporabniški avatar
saso24

Odgovor Napisal/-a saso24 »

Renault megane 2, sprednja sovoznikova šipa ne reagira 5%.
Je možno da je šla elektronika na motorčku? Sicer se je enkrat to že zgodilo pa je vmes začela delat sedaj pa spet isti problem.
Uporabniški avatar
Spula
Kraj: LJ okolica

Odgovor Napisal/-a Spula »

saso24 napisal/-a:Renault megane 2, sprednja sovoznikova šipa ne reagira 5%.
Je možno da je šla elektronika na motorčku? Sicer se je enkrat to že zgodilo pa je vmes začela delat sedaj pa spet isti problem.
Možno ali pa stikalo.
RenaultSport
Uporabniški avatar
saso24

Odgovor Napisal/-a saso24 »

Spula napisal/-a:
saso24 napisal/-a:Renault megane 2, sprednja sovoznikova šipa ne reagira 5%.
Možno ali pa stikalo.
Ok, bom podrl vrata in pregledal :?
Uporabniški avatar
kunte
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a kunte »

Nikjer v dialogyu ne najdem serijske številke vijaka s katerim je v prtljažniku scenica 1.5dci 07 pritjeno rezervno kolo.Mi lahko kdo pove ,kje najti serijsko številko?
LP Kunte
Uporabniški avatar
szobov1
Kraj: Ormož

Odgovor Napisal/-a szobov1 »

Pozdravljeni. Ker imam uvoženi avto iz Nemčije ( Laguna III Grandtour, 2.0dCi 150KM, BlackEdition ) nimam nikjer homologacijskega kartončka in nikjer ne zasledim da bi pisalo katere pnevmatike lahko dam na avto. Letne pnevmatike imam 235/40/R18, take so bile na avtu ko sem ga kupil. Me pa sedaj zanima kaj lahko dam za zimske pnevmatike ? Ima kateri gor 205/55/R16 ali morajo biti R17 ?

Hvala za odgovor.
Uporabniški avatar
Spula
Kraj: LJ okolica

Odgovor Napisal/-a Spula »

szobov1 napisal/-a:Pozdravljeni. Ker imam uvoženi avto iz Nemčije ( Laguna III Grandtour, 2.0dCi 150KM, BlackEdition ) nimam nikjer homologacijskega kartončka in nikjer ne zasledim da bi pisalo katere pnevmatike lahko dam na avto. Letne pnevmatike imam 235/40/R18, take so bile na avtu ko sem ga kupil. Me pa sedaj zanima kaj lahko dam za zimske pnevmatike ? Ima kateri gor 205/55/R16 ali morajo biti R17 ?

Hvala za odgovor.
Kontaktirajte renault nissan slo. za homologacijski kartonček (duplikat). Odvisno od vozila, na nekaterih so tudi R16 drugače pa v večini 225/45R17 in ista dimenzija v 18.
RenaultSport
Uporabniški avatar
maatq

Odgovor Napisal/-a maatq »

szobov1 napisal/-a:Pozdravljeni. Ker imam uvoženi avto iz Nemčije ( Laguna III Grandtour, 2.0dCi 150KM, BlackEdition ) nimam nikjer homologacijskega kartončka in nikjer ne zasledim da bi pisalo katere pnevmatike lahko dam na avto. Letne pnevmatike imam 235/40/R18, take so bile na avtu ko sem ga kupil. Me pa sedaj zanima kaj lahko dam za zimske pnevmatike ? Ima kateri gor 205/55/R16 ali morajo biti R17 ?

Hvala za odgovor.
Jaz imam na svoji Laguni GT (kupljena v Sloveniji) homologirani dimenziji 215/50/R17 in 225/45/R18.
Uporabniški avatar
gusti4u
Kraj: CELJE

Odgovor Napisal/-a gusti4u »

ban84 napisal/-a:Imam Renault Espace 2.0dci letnik 2007. Zanima me kakšna je rešitev za "cvetenje" predala pod katerim je skrit radio. Stvar se kar teško odpira, pa še grdo je videt. Vem, da nov predal pride cca 280€. In pa še eno vprašanje. Ali na internetu obstaja kaka stran za original nadomestne dele da vpišeš št. artikla in preveriš za kakšen avto se gre oz. glede na serijsko številko avtomobila poiščeš ustrezni del. Zanima me za artikel pod številko 127536 8200 438 014 nižje pa je napisana 82 00 438 014.
Hvala in lp.

Urban
Predvidevam, da ste že razdirali predal...torej kako se vzame ven, da se kaj ne zlomi?
Uporabniški avatar
MuRiCi
Kraj: Kärnten

Odgovor Napisal/-a MuRiCi »

Na clio2 se je sprožu stranski airbag(močan udarec v robnik :shock: ) zamenjal sem sedež z novim airbagom zatezovalcem pasa itd...zdaj še vseeno sveti lučka service in za airbag.Se da to preko priklopa na računalnik zbrisat ali je treba še kej zamenjat?
Live long and prosper \\//
Odgovori