Imam par vprašanj in rabim pomoč
1. Napis Megane na zadku avtomobila: Gre za tisti napis na sredini (vsaka črka posebej); odlomil se mi je del črke M. Raje bi cel napis dal stran, vendar je vzpodaj tko kot neka guma/fila, ki ostane na laku. Če kdo ve način kako odstaniti napis, ne da bi poškodoval lak se priporočam.
- Odlomljeni del še vedno imam, tko da če se napisa ne da odstranit, bi prosu za način kako najbolje to nazaj pritrdim (odlomljeni del).
2. Tla v notranjosti: Tist "tepih" ki je po tleh po celem avtu, in se ob stani skrije pod plastiko. Težava je v tem da pri meni zelo pogosto ven pogleda (se potem vidi tista rumena pena ki je spodaj), sem probal z izvijačem notr zataknt (pod plastiko) pa ne pomaga. Ma kdo kkšn način (lepilo,...) da bi to malo bolje držalo? (da poleti zaradi vročine lepilo nebi popustilo)
3. Meglenke: Ker je bil zamenjan sprednji odbijač, imam sedaj gor tudi nastavke za meglenke; pa me zanima če bi kupil meglenke in novo ročko (volan) ali bi kdo bil to pripravljen men zmontirat? (nova ročka, kabli, meglenke)
Hvala za odgovore

Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)