Kratka vprašanja
Re: Kratka vprašanja
Sicer ni Renault, me pa vseeno zanima, koliko se je varno vozit s takim avtom (poka na luknjah in v ostrih levih/desnih ovinkih)? Bo zdržalo še par dni "kuća-poso" kilometrine?

Se stakne dol ali je gor pa je samo manšetka počena in ropota, ker ima luft? Narobe nebo nič, če se pa ven stakne iz (kroglce) je pa bolje, da se ga demontira in se vozi brez-da ne zaide v kakšen kabel ali kaj podobnega. Vsekakor pa čimprej zamenjat.IcEm4n napisal/-a:Sicer ni Renault, me pa vseeno zanima, koliko se je varno vozit s takim avtom (poka na luknjah in v ostrih levih/desnih ovinkih)? Bo zdržalo še par dni "kuća-poso" kilometrine?
RenaultSport
Meni deluje, kot da je utrgalo (če primerjam s tistim na drugi strani).
Če ni tako hudo narobe, potem ok, se bo že nekako potrpelo tiste 2-3 dneve.
Če ni tako hudo narobe, potem ok, se bo že nekako potrpelo tiste 2-3 dneve.
Zdravo,kangoo 1,4 let. 2001.Centralno ne dela.Ima IR sistem.S pritiskom na tipko na sredinski konzoli se odprejo in zaprejo vrata.Oba daljinca ne delata,prav tako se ne da sinhronizirati.Mimogrede me zanima kje se nahaja modul v avtu?
LP Marko
LP Marko
Kaj že pomen da motor diha.
Pri espacu 1.9 dci let 04 imam namen počas menjat turbino (verjetno sam) in mi je danes nekdo rekel naj tudi preverim tudi kolk motor diha.
Kako je že to.Danes odprem pokrov za dolivanje olja in oddušek in se povsod kar precej kadi vn.
Kaj naj bi to pomenil.
Pri espacu 1.9 dci let 04 imam namen počas menjat turbino (verjetno sam) in mi je danes nekdo rekel naj tudi preverim tudi kolk motor diha.
Kako je že to.Danes odprem pokrov za dolivanje olja in oddušek in se povsod kar precej kadi vn.
Kaj naj bi to pomenil.
Da motor diha, nikakor ne pomeni, da to preveriš s odpiranjem pokrovčka za dolitje olja...
Če motor diha, to v žargonu pomeni, da že rosi olje na kakšnem tesnilu, pri spojkah od turbine, itd... Ni pa to nič groznega, če ima avto 300kkm in je še vse original... Pač izgubi nekaj olja med intervalom, kar je normalno.
Če motor diha, to v žargonu pomeni, da že rosi olje na kakšnem tesnilu, pri spojkah od turbine, itd... Ni pa to nič groznega, če ima avto 300kkm in je še vse original... Pač izgubi nekaj olja med intervalom, kar je normalno.
Dobil sem led luči H7, zdaj pa imam problem ker je skupaj z ventilatorjem preveliko da bi zaprl pokrov luči. Ima kdo kako idejo kako to rešit, če paše od kakega drugega avta ki ima globji pokrovček, al naj pozabim na to. Gre se pa za Megana 2, 2007 z lečami.

To si moral vedeti že prej. (če bi pogledal slike) Zvrataj pokrov, pozabi na vodotesnost.
Povej kako sveti.
Poslano z mojega SM-G955F z uporabo Tapatalk
Povej kako sveti.

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Lahko pa tudi kupiš električne doze, prevrtas pokrov, zalepis te doze na pokrov. Ni original ampak bo vodotesno. Lepo, pa toliko kot se boš pomatral.
Poslano z mojega WAS-LX1 z uporabo Tapatalk
Poslano z mojega WAS-LX1 z uporabo Tapatalk
Starejši Fiatovi kombiji (od 94-01) majo gumjaste prilagodljive pokrove. Probaj s tistimi rešit zadevo. Meni tesni brezkakršnihkoli problemov.
Zmeriš fi in kupiš gumi manšeto in zategneš z veicami pa še kabli ti pridejo lepo ven.
Zdravo,
Na Renault Kangooju, letnik 2010, mi pri zadnji premi nekaj poka.Pok se pojavi,ko se zapeljes cez manjse luknje na cestiscu. Cez grbino ali lezecega policaja je ok.Pok je izrazitejsi zjutraj,ko je bolj hladno. Po nekaj prevozenih grbinah se glasnost poka zmanjsa.
Imel sem ga že na uradnem servisu, zamenjali so amortizerja (eden je pred tem bil počen) in blažilce, pokanje je še vedno. Na servisu so mi rekli da bi za pokanje moral zamenjati celotno premo (
), pa da napaka ni nevarna.
Mi lahko kdo od vas stručkotov, ki se bolj spozna na avte predlaga kaj narediti - pokanje je moteče.
Ali je potrebno kaj podmazati,mogoce zamenjati puse,......Koliksna je kaj cena popravila?
Lep pozdrav
Na Renault Kangooju, letnik 2010, mi pri zadnji premi nekaj poka.Pok se pojavi,ko se zapeljes cez manjse luknje na cestiscu. Cez grbino ali lezecega policaja je ok.Pok je izrazitejsi zjutraj,ko je bolj hladno. Po nekaj prevozenih grbinah se glasnost poka zmanjsa.
Imel sem ga že na uradnem servisu, zamenjali so amortizerja (eden je pred tem bil počen) in blažilce, pokanje je še vedno. Na servisu so mi rekli da bi za pokanje moral zamenjati celotno premo (
Mi lahko kdo od vas stručkotov, ki se bolj spozna na avte predlaga kaj narediti - pokanje je moteče.
Ali je potrebno kaj podmazati,mogoce zamenjati puse,......Koliksna je kaj cena popravila?
Lep pozdrav
@pluty kako svetijo?

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Najprej je treba ugotoviti od kje ropot prihaja? Je dejansko zaradi puš zadnje preme?alanf napisal/-a:Zdravo,
Imel sem ga že na uradnem servisu, zamenjali so amortizerja (eden je pred tem bil počen) in blažilce, pokanje je še vedno. Na servisu so mi rekli da bi za pokanje moral zamenjati celotno premo (), pa da napaka ni nevarna.
Lep pozdrav
RenaultSport
Fantje a ve kdo če paše od thalije l04 filter kabine v clio l05?Po moji logiki bi mogu bit enak 
Live long and prosper \\//