megane veliki servis
Re: megane veliki servis
Res bi rad dobil nekoga ki ima 1.5dcija da vidim kako se zadeva premika. Ker men se tko zdi kot da moj nima nekega zveznega pospeševanja, kot bi ga nekej bremzal 
mam js 1.5dci, ce si kje bliz sg prid probat
Iz Kranjateslam2 napisal/-a:mam js 1.5dci, ce si kje bliz sg prid probat
Bom kar to temo uporabil. Na Meganu RS250 bi opravil veliki servis, menjava kompleta jermenov in vodne črpalke. Ponudbo sem dal na štiri pooblaščene servise. Na dveh pravijo, da je predpisana še menjava jermenice, na ostalih dveh pa, da je ni potrebno menjati. Kakšne so vaše izkušnje in koliko km dejansko vzdrži jermenica na teh motorjih?
Pejd h enmu priznanmu (neuradnemu) mehaniku nardit servis. Z razliko ki jo prišparaš pa pejd za vikend na morje.
Squealing tire is a happy tire 
Govorimo verjetno v variabilni jermenici? Večina jih ne menja, dokler se ne začne "oglašat".carchy225 napisal/-a:Bom kar to temo uporabil. Na Meganu RS250 bi opravil veliki servis, menjava kompleta jermenov in vodne črpalke. Ponudbo sem dal na štiri pooblaščene servise. Na dveh pravijo, da je predpisana še menjava jermenice, na ostalih dveh pa, da je ni potrebno menjati. Kakšne so vaše izkušnje in koliko km dejansko vzdrži jermenica na teh motorjih?
RenaultSport