Kratka vprašanja
Re: Kratka vprašanja
Stikalo vrjetno ni,kr potem vrjetno nobena štop luč nebi gorela,saj takrat preden sem ga menju je bilo tako
bo treba poštimat pred tehničnem,da navjo kej srali 
Live long and prosper \\//
Nekje je slab stik na 3 stop luči ali na konektorju. Če bi bil problem v stop stikalu na pedalu nebi delala nobena stop luč.
RenaultSport
Mene neki zanima. In sicer imam zračni filter od ITG-ja

Za čiščenje naj bi se uprobljalo zgornje čistilo in olje. Je pa problem, da jaz tega čistila nisem nikjer dobit. Iz Anglije ne pošljejo, ker je vsebina taka, da ne smejo pošiljati preko pošte z letalom(preveril pri več različnih spletnih trgovinah). Zdaj me pa zanima, če kdo ve za kakšno drugo čistilo s katerim se to lahko očisti in naoljil?

Za čiščenje naj bi se uprobljalo zgornje čistilo in olje. Je pa problem, da jaz tega čistila nisem nikjer dobit. Iz Anglije ne pošljejo, ker je vsebina taka, da ne smejo pošiljati preko pošte z letalom(preveril pri več različnih spletnih trgovinah). Zdaj me pa zanima, če kdo ve za kakšno drugo čistilo s katerim se to lahko očisti in naoljil?
v vsaki avto trgovini ti lahko zrihtajo ali od k&n ali od bmc čistlo. Pa še veliko drugih obstaja najbrž. Jaz uporabljam od BMC, ker je cenejši. Pride olje in detergent. V bep's-u ga dobiš za dobro ceno. Če se kdaj pelješ mimo Udin imaš tam beps.
Hvala za odgovor 
Pozdrav,
imam eno vprašanje, in sicer gre za Laguno II, letnik 2002.
Težava pa je z zaklepanjem voznikovih vrat in sicer, preko daljinca (kartice), ostanejo voznikova vrata odklenjena, če pa se zaklene preko notranjega gumba (za zakepanje), pa se vrata zaklenejo.
Poskusil sem že našpricati z WD v odprtino pri mehanizmu, ampak očitno ne pomaga.
Čudno mi je to, da zgleda da je težava samo pri daljinskem, pri navadnem centralnem zaklepanju pa se zaklene.
Hvala za pomoč in lp,
david
imam eno vprašanje, in sicer gre za Laguno II, letnik 2002.
Težava pa je z zaklepanjem voznikovih vrat in sicer, preko daljinca (kartice), ostanejo voznikova vrata odklenjena, če pa se zaklene preko notranjega gumba (za zakepanje), pa se vrata zaklenejo.
Poskusil sem že našpricati z WD v odprtino pri mehanizmu, ampak očitno ne pomaga.
Čudno mi je to, da zgleda da je težava samo pri daljinskem, pri navadnem centralnem zaklepanju pa se zaklene.
Hvala za pomoč in lp,
david
Avtokozmetika Spoliraj.ME, Mobilno EKO čiščenje in poliranje vozil David JERIČ S.P.
Spremljaš nas lahko tudi na http://www.spoliraj.me
Spremljaš nas lahko tudi na http://www.spoliraj.me
Vrjetno je res slab stik nekjeSpula napisal/-a:Nekje je slab stik na 3 stop luči ali na konektorju. Če bi bil problem v stop stikalu na pedalu nebi delala nobena stop luč.
Live long and prosper \\//
Ve kdo za koga, ki bi imel rabljeno enoto za elektronsko ročno zavoro za scenica 2 ?? Lahko je v okvari,polomljena,nepopolna, važno je samo, da dobim tisti force senzor, ki meri obremenitev zavore.. 
Obstajata dva tipa, gibljivi in fiksni, oba tipa so vgrajevali v omenjeno vozilo.
Lahko vprašam zakaj ga potrebujete?
Lahko vprašam zakaj ga potrebujete?
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Stvar je zdaj taka, da ročna deluje b.p..Takrat sem imel napak malo morje, od senzorja sklopke,bremz,napetosti in ta senzor obremenitve.Drugi dan sem enoto razdrl,vse spucal,prerukal senzor in ga nasprical z brake cleanerjem, ker je v njega prišla voda preko zajle.Takrat mi je še vedno kazalo te napake, par ur kasneje, grem prižgat avto in nikjer nobene napake več, ročna deluje še bolj tišje.
Kaj je bilo ta dva dneva, men nč jasno.Aja, pa takrat se mi je še prižgal napis regenerate fap, a tester pokazal 0 gramov zabasanosti.
Kaj je bilo ta dva dneva, men nč jasno.Aja, pa takrat se mi je še prižgal napis regenerate fap, a tester pokazal 0 gramov zabasanosti.
Ima kdo izkušnje z ležaji A.B.S. / VAICO / BTA / NK / SNR ? Rabil bi za zadnjo premo.
- bostjan1111
Ali mi lahko prosim kateri lastnik aktualnega Grand Scenica pomeri razmak med zunanjima sedežema v drugi vrsti, če se odstrani srednji sedež. V bližnji prihodnosti imamo namreč doma namen zamenjati avto za Grand Scenica, pa zdajle kupujem hladilno torbo, ki bi jo vozil namesto srednjega sedeža (takrat, ko jo bi rabil),je pa ugledana torba širine 50 cm, pa ne bi rad naredil napake.
Hvala!
Hvala!
Po občutku je precej manj kot 50 cm, pomerim zvečer...
- bostjan1111
Hvala za trud, bom moral očitno v drugo smer razmišljat.B1 16v napisal/-a:43 cm
Verjetno pri Espace-u ni kaj dosti drugače- mogoče kakšen centimeter ali dva.
Hvala šem enkrat!