Čitalec kartice ali kartica
Re: Čitalec kartice ali kartica
mansus kaj zdaj maš navadno kartico al pametno? jaz sem danes še 1x pogledal čitalic in ni niti malo podoben temu na slikah in nima nobenih teh mikro stikal al kaj je že to na sliki
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Sem že omenil . Imam navadno kartico .sinko napisal/-a:mansus kaj zdaj maš navadno kartico al pametno? jaz sem danes še 1x pogledal čitalic in ni niti malo podoben temu na slikah in nima nobenih teh mikro stikal al kaj je že to na sliki
Pozdrav,
bi si sposodil temo, opazil sem, ko avto (Laguna 2 ph2) ugasneš na gumb, kontakt za radio ostaja, izvlečeš kartico in ob izvelku da kartica za trenutek ponovni "stik" in sproži kontrolne lučke, ki sicer takoj ugasnejo.
Nekako se mi ne zdi da bi bilo to normalno. Je kdo opazil enako?
lp!
bi si sposodil temo, opazil sem, ko avto (Laguna 2 ph2) ugasneš na gumb, kontakt za radio ostaja, izvlečeš kartico in ob izvelku da kartica za trenutek ponovni "stik" in sproži kontrolne lučke, ki sicer takoj ugasnejo.
Nekako se mi ne zdi da bi bilo to normalno. Je kdo opazil enako?
lp!
Se zgodi tudi pri moji - verjetno ob izvleku kartica "slučajno" spet stisne prvo stikalo (v čitalcu sta dve stikali, ki se sprožata glede na to, kako globoko porineš kartico v čitalec).
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
bom odprl čitalec in pogledal če se da kako "prilogodit".
Je morda že kdo?
lp
Je morda že kdo?
lp
- TwingoLove
To imam jaz isti pojav na moji Laguni. Ampak pri meni je tako, da se to zgodi po 20min ko se radio izklopi, pa da potem kartico izvlečem iz čitalca. To se mi pa ne pojavlja če imam kartico samo v prvi poziciji, samo v drugi.
Renault VelSatis Initiale Paris 2005, 2.2dCi
Avantime 3.0 V6 Privilege
Avantime 2.2dCi Privilege 3x
Avantime 3.0 V6 Privilege
Avantime 2.2dCi Privilege 3x
Ja, gre za drugo pozicijo, ko je kartica vstavljena do konca.
Ugotovil sem, da ne pride do ponovnega kratkotrajnega stika zagona sistema, če kartico izvlečeš preden odpreš voznikova vrata.
lp
lp