4.2 V8 tdi se ne obneseUlrich napisal/-a:Si ga prevečbertole napisal/-a:Bojda je ena verzija z VW 4.2 V8 TDI-jem..?
Kako se omenjeni motor kaj obnese pri polni pbremenitvi?
Clio Grandtour
Re: Clio Grandtour
RenaultSport
Eno z drugim. Ker 1.2 moraš stalno "terat" da se nekam premakne. 1.5 pa malo manj. Sicer si ga ne lastim (premajhen in preglasen) ampak sem jih že nekaj vozil- različnih tudi GT in je 1.2 bolj žalost vsaj za mene. Govorim o cliu IV.Ulrich napisal/-a:Kaj se ti najbolj primeren zaradi navora in porabe?
RenaultSport
Za kaj več rabiš pa tudi težji avto
Vleče že vleče.Kaj se sme je pa drugi par rokavic.V homologaciji je zapisano koliko lahko največ vlečeš/obremeniš avto.... 
- Sport Driver
Trenutne generacije Clia Grandtour se precej proda, prejšnji je bil pač grd in ga nihče ni hotel.Ulrich napisal/-a:Res je.R5 napisal/-a:Za kaj več rabiš pa tudi težji avto
Mimogrede lahko povem, da sem videl da Clio-ti brez težav vlečejo bivalne prikolice ; jaz sem z prvo generacijo z Energy motorjem brez težav vlekel dvoosno Adrio, ki je bila težja od njega
Omenjeni karavan pa se mi zdi praktičen in kot sem povedal neka reinkarnacija legendarne R6, ampak zanimivo da je tako kot Thalia tržno nezanimiv
Sent from my XT1068 using Tapatalk
Mi lahko kdo pomaga in pove kaj je to za ena barva?

Ne, barvo moram kupit... Meni tole bolj vleče na metallic bronze, ampak nisem bil prepričan, zato sem vprašal. Zdaj sem pa čist zmešan 
Z metallic bronze ti ne bodo nič namešali. Kodo rabiš
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Res je. Sem klical na pooblaščenega, kjer so mi podali kodo barve. Koda barve je HNK.
Lp, Žiga
Lp, Žiga
Ko sem bil pred nekaj leti v Kolumbiji, je bil najbolj pogost taksi hyundai atos, ampak vožnja v taxi renault 8 (4 vrata!!) na plin je bila bistveno bolj udobna, tiha in legendarna! In seveda nobenega prepiha okoli ušes ali pêkla, kot pri atosu.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

?