Kratka vprašanja
Re: Kratka vprašanja
Ni NF za motorje z DPF?
NF nima RN 0710 oz RN 0720 standarda, ki je prepisan za naše dci starine 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Kaj še je dobro menjat pri nižanju avtomobila ? Trenutno imam na zalogi druge komplet amortizerje + vmeti. Še je dobro kaj drugega menjati ? Gledal sem da eni pravijo ležaj amortizerja in podobno.
ležaje amortizerja, udarne gume in obvezno opraviti optiko vozila
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Zdravo ekipa..
Danes mi je prvic odkar imam Megana mk2 pri vkloplenjem desnem smerniku le ta zacel cudno utripati.
2x utripne normalno nato pa zacne hitreje utripati..
Levi smernik deluje normalno.
Kaj bi lahko bil razlog taksnega delovanje oz. kako resiti problem?
Hvala za odgovore.
Lp,
E
Danes mi je prvic odkar imam Megana mk2 pri vkloplenjem desnem smerniku le ta zacel cudno utripati.
2x utripne normalno nato pa zacne hitreje utripati..
Levi smernik deluje normalno.
Kaj bi lahko bil razlog taksnega delovanje oz. kako resiti problem?
Hvala za odgovore.
Lp,
E
Ponavadi hitro utripa, če eden od smernikov oz žarnic ne dela. Očitno po drugem "blisku" ena od žarnic izgubi kontakt ali nekaj v tej smeri. Jst bi naprej to preveril, preden pol elektrike razdereš
Torej, kontakti in žarnice na desnih smernikih...
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
o.k.
Hvala.
Javim kaj resim.
Lp,
E
Hvala.
Javim kaj resim.
Lp,
E
Meni je podobno utripalo, ko je imela sprednja žarnica slab kontakt. Sem nekajkrat malo prerukal kontakt skozi odprtino v koloteku (kot za menjavo žarnice za dolog/zasenčeno luč) in je bilo bolje. Ni nujno, da je žarnica crknila!
Ravno to sem sedaj gledal in skozi žaromet ni videti, da bi bila žička v smerniku pretrgana..
Grem ga zbrcat, mogoče začne delat
Grem ga zbrcat, mogoče začne delat
Kaj je razlika med Elf Evolution SXR in Elf Evolution 900 SXR? Isto sranje, drugo pakovanje?
Samo nova oznaka, mogoče kaj izboljšano, ampak standardi ostajajo isti. Če kupuješ, bodi pozoren na 900 NF - ta pa je komplet nov in ne ustreza RN0720 in RN0710 standardu (za Renaulte).
Sem računal nate in tvoj odgovor!:D
Hvala! Vem, da moram SXR, nism pa vedu, kaj je razlika med tema dvema. Tisti brez oznake 900 je namreč 10€ dražji za 5l, kar je pa skor za pol cene več. Sm mislu, da je kaka fora.
Ti si še vedno brez svoje? Ti mojo posodim za kak dan, da ne bo tok avtotožja?
Hvala! Vem, da moram SXR, nism pa vedu, kaj je razlika med tema dvema. Tisti brez oznake 900 je namreč 10€ dražji za 5l, kar je pa skor za pol cene več. Sm mislu, da je kaka fora.
Ti si še vedno brez svoje? Ti mojo posodim za kak dan, da ne bo tok avtotožja?
Kar sem govoril z mojo "dobaviteljico" rezervnih delov, naj bi Elf izredno znižal nabavne cene olj, mogoče je zato razlog v drugačni ceni. Vedno sem točil SXR, po spremembi embalaže (zdaj je identična kot Total, le v modri barvi) pa 900SXR. Rečeno mi je bilo, da je isto "sranje", hiter pogled na standarde je tudi potrdil to
Še vedno sem brez, ja... :'( Sem se pa zadnjič na prevozih peljal s karavanko 2006, sicer z manj opreme, ampak za dušo pa je bilo dovolj. Prvi lastnik, glih dobro obrnil 130000km
Mogoce kdo ve tocbo kje se nahaja rele za "dnevne luci" pri cliu 2? V motornem prostoru tam kjer so releji sem vsakega probal pa noben ni ugasnu luci..tudi notr v kab8ni kjer so varovalke sem odstranil celo plastiko ven pa ni nikjer videt kakega releja..esino ce sem ga spregledal?
Hvala in lp
Luka
Hvala in lp
Luka