Kratka vprašanja
Re: Kratka vprašanja
Imaš Expert mode, tam kjer nastavljaš base, balance, aux in podobno. Če je, je tam. Drugače pa CLIP.
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Na tvojem mestu bi kontaktiru astilbo....
Odlocam se za nakup novih ploscic za clia mk2 1.4 16V
Textar cca 29€
Ate cca 30€
Ebc greenstuff cca 60€
Kaj izbrati? Rad bi pa da zdrzijo vsaj malo bolj agresivno zaviranje in da ne piskajo..za prasenje mi je vseeno
Sedaj imam matek za 20e in niso za nikamor...
Vsakrsna pomoc bi mi prav prisla
hvala in lp
Textar cca 29€
Ate cca 30€
Ebc greenstuff cca 60€
Kaj izbrati? Rad bi pa da zdrzijo vsaj malo bolj agresivno zaviranje in da ne piskajo..za prasenje mi je vseeno
Sedaj imam matek za 20e in niso za nikamor...
Vsakrsna pomoc bi mi prav prisla
Jaz imam Textar so top, ATE so isto baje dobre. Tiste tretje se mi zdijo predrage.
Za športno uporabo bo potrebno:
- Ate ploščice + Ate power zavorne diske
- Ebc greenstuff + športne diske
Vse ostalo bo bolj srednja žalost.
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
textar in ate so kar pravilna odločitev 
Za cliota 2 nevem če se sploh dobi ate power disk. Jaz sem enkrat nekaj spraševal okoli teh diskov in jih baje ni.Fan napisal/-a:Za športno uporabo bo potrebno:
RenaultSport
So, so, res pa je, da jih naše trgovine v večini nimajo, ker se jim ne splača nabavljati - ne bi prodali 
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
MožnoFan napisal/-a:So, so, res pa je, da jih naše trgovine v večini nimajo, ker se jim ne splača nabavljati - ne bi prodali
RenaultSport
Kolko kil se stisne zandje zavorne bobne pri clio-tu II?
No danes perem avto in dvigenm haubo ter ugotovim, da nimam pokrovčka na posodi za pranje stekel. Kako je izginila mi res ni jasno, sem gledal če je kje odspodi pa je nisem našel.
Zanima me kateri vsi modeli imajo isti pokrovček kot Scenic iii letnik 2010? Kje bi lahko kupil to zadevo najceneje če je ne najdem na odpadu?
Zanima me kateri vsi modeli imajo isti pokrovček kot Scenic iii letnik 2010? Kje bi lahko kupil to zadevo najceneje če je ne najdem na odpadu?
Avto net karambolirani
Saj zato pa me zanima pri katerih Renaultih je pokrovček isti saj je karamboliranih Scenicov III malo.
Pa še eno vprašanje. Ob branju neke stare teme sem naletel, da je imel nekdo pri Renaultu 1.6 16v dvomasni vztrajnik. Sam sem vedno mislil, da imajo ti bencinski motorji enomasnega.
Torej zanima me ali ima moj avto Scenic iii letnik 2010
1.6 16v enomasni ali dvomasni vztrajnik? Tip motorja je K4M R8.
Torej zanima me ali ima moj avto Scenic iii letnik 2010
1.6 16v enomasni ali dvomasni vztrajnik? Tip motorja je K4M R8.
Imam eno vprašanje: Clio Storia 2007, 1.2 16v, slabih 220k km. V vsakem levem ostrem ovinku (recimo v krožnem prometu), pri hladni oz deloma topli mašini in izredno občasno pri vožnji naravnost se prižge lučka za olje in stop ter čez sekundo ugasne. Količine olja je dovolj, preverjeno na palčki, bo pa že čas za mali servis. Kaj bi lahko bilo narobe? Pogleda senzor iz olja v ovinku, je pumpa mogoče slabša, je olje mogoče že preveč znucano, ker je že eno leto noter? Hvala 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!