Kratka vprašanja
Re: Kratka vprašanja
ja ampak ves kaj je finta v tem..pravte, da za fap samo 5-30, ker je kao brez saj.Ampak, če gledam servisno, je bil zadnji servis tam pri 136000km vedno z 10-40 oljem, fap pa je še vedno isti notri, pa ima avto prevoženih že 276000km.
Pri fapu je itak ful faktorjev pomembnih. Lahko točiš pravo olje, pa ti ga bo zabilo zaradi veliko kratkih voženj. Ali pa obratno... 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
B1 16v napisal/-a:Ali se barvo za renaulte na servisih kot "originalni nadomestni del" lahko dobi tudi v spreju (recimo 500 ml) ali zgolj kot korekturo - komplet 5ml barve in 5 ml laka?
Pokrovček za vlečno kljuko prednjega odbijača mi je bil odtujen s strani zajca, naročil sem novega in bi ga rad pobarval. Ker je površina cca. 4x4 cm, korekturni čopič seveda ne pride v poštev, ker bo izgledalo kot pobarvanka.
Hvala. Naročeno prek spleta 7,90 eur za 150 ml spreja.Pojdi nekam kjer mešajo barve, pa ti bo v sprej namešalRabil boš pa kodo barve vozila.
@B1 16v
Kje si to naročil? prosim za link.
Kje si to naročil? prosim za link.

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Scenic 2, radio je cabasse tronic, kako nastavim glasnost parkirnih senzorjev.Po menjavi akumulatorja so preveč tiho.Nikjer v meniju pa ne najdem tega razdelka za glasnost senzorjev.
A se ne to nastavi v stevcu z ob volanskimi stikali, tko je pri meganu 3.

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Lansko leto sem to nastavljal, letos pa se ne spomnim kje in kako.
Pri meganu 3 vem da je tko da mora avto stat in kliknes na rocki za brisalce humb in ga srzis dokler ne prides v meni...tam imas pa jakost
Na brisalcih imam samo potovalni računalnik.Dostop do sistema v navigaciji pa je preko gumba set na joystiku na naslonu rok.
Ja saj imam tudi jaz samo jo pritiskas gumb pride do napisa settings al nekaj takega...
Scenic II/ Megane II nimata urejeno na ta način. Na obvolanski ročici se samo premikaš med podatki potovalnega računalnika.
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Tole zgoraj napisano je res, sem pa danes prišel v skriti meni radia, samo tam ni nobene napake(self diagnosis funkcija) in tudi nastavit se ne da parkirnih senzorjev.
Kaj ima kdo navodila od tega modela radia v Slovenščini - Cabasse tronic?
Če nič ne uspem zvedet, me čaka samo servis in prazna denarnica.
Kaj ima kdo navodila od tega modela radia v Slovenščini - Cabasse tronic?
Če nič ne uspem zvedet, me čaka samo servis in prazna denarnica.