Ne vem, bo treba premislit in si postavit prioritete - ali denar v obnovo hiše in malo več € za tankanje ali denar v kredit za avto in potem šparat s štromom
ZOE
Re: ZOE
Vozim se iz Sežane - nisem bil pozoren ali je na Lomu ali Ravbarkomandi kakšna polnilnica... Dol na Kozini ima Tesla polnilnico na pumpi.
Ne vem, bo treba premislit in si postavit prioritete - ali denar v obnovo hiše in malo več € za tankanje ali denar v kredit za avto in potem šparat s štromom
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Aja. Pol pa sploh nimaš panike! Hitre polnilnice so 2x Lom, 2x Ravbarkomanda in na tistem Petrolu pri Kozini je tudi.
Pa še ena je Barje sever... In v Divači je ena 22kW.
Polnilnic kokr hočeš
zaenkrat so vse brezplačne, če bo tako tudi ostalo, bomo videli... [emoji848]
Pa še ena je Barje sever... In v Divači je ena 22kW.
Polnilnic kokr hočeš

Huh, zanimivo, nisem vedel, da so tako pogoste... Se pravi bi se recimo za nazaj moral ustaviti za 15min na Lomu, potem pa gas naprej. Ok, izvedljivo 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
S takim dometom ZOEta pa se mi ga definitivno splača kupiti kot drugi avto (namesto Modusa)... Da pozimi zmore z enim polnjenjem 300 km je vse kar rabim (nepredvidena službena pot recimo v Novo mesto ali Celje...)
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Ah, kje. Ovitek je iz silikona in precej debel, tako da ga ne boš nikamor tlačil5cenic napisal/-a:Kako je z tistim ovitkom za kartico. Ali gre kartica v režo z tistim ovitkom ali je to uporabno samo v primeru, da imaš tisto, ko je potrebno kartico imeti le pri sebi za vžig brez, da jo ustaviš v režo?
Ob izteku lanskega leta kupil HID kit in ga zmontiral.

Ja, sej svetlobe je bilo res več, a nekaj ni bilo ok in svetloba mi ni bila všeč. Če si pogledal v luč, je vse izgledalo ok, lepo belo, a osvetljeni del je bil čudne barve, zato je zadeva letela ven in sem sedaj zopet na klasiki.
Potem sem gledal šobe za pranje stekla in mi ni bilo všeč, da šobe vode ne razpršijo, le trije curki pridejo ven, ki so precej močni in pol vode se od stekla odbije in leti čez avto. Kr neki... Citroen Berlingo pa ima tako fine šobe, ki vodo razpršijo in sem jih kupil.

Seveda šobe niso "plug and play" in ne pašejo na ZOE, a to ni noben problem. Sem odrezal same šobe od sponk in nalepil šobo za Berlingota na sponko za ZOE.

Sedaj mi na ZOE voda prav lepo prši po steklu
Pa sedaj sem tudi na tega Renaulta dal Citroenov del... Upam, da ne bo užaljen in kaj ne crkne:)

ZOE
Čas za prvo resno pranje letos...

Pri kitajcih sem kupil novega gizmota za peno delat. Prej sem imel oriđinal Karcher in je bla pena jako švoh, s tem kitajcem bi pa lahk indijančke delal
Avto je zdej lep in čist, v torek bo pa spet dež in bo usran....

Pa na voznikovih vratih sem najdu ornk prasko od vrat nekoga drugega

Pri kitajcih sem kupil novega gizmota za peno delat. Prej sem imel oriđinal Karcher in je bla pena jako švoh, s tem kitajcem bi pa lahk indijančke delal
Avto je zdej lep in čist, v torek bo pa spet dež in bo usran....

Pa na voznikovih vratih sem najdu ornk prasko od vrat nekoga drugega