Kratka vprašanja
- Aesthetics
Re: Kratka vprašanja
Kako se pa ugotovi katera je napačna oz. slaba? Ali je treba vse 4 menjat?
Ker recimo pri domačem Clio II 1.4 16V 72kW tudi cuka, ima nemirne obrate v spodnjem območju pa dosti ležeren je. Sploh zdej pozimi rabi kar nekaj vožnje preden rata malo bolj odziven.
Ker recimo pri domačem Clio II 1.4 16V 72kW tudi cuka, ima nemirne obrate v spodnjem območju pa dosti ležeren je. Sploh zdej pozimi rabi kar nekaj vožnje preden rata malo bolj odziven.
Da ne kličem na reno in jim težim. a mi lahko kdo prosim priskrbi kataloško številko od senzorja za dvig višine snopa luči pri xenon lučeh od lagune II od letnika 2005 in od espace-a od 2005 letnik naprej, za zadnji senzor.
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
To ni teženje, zato so tam, da pomagajo, svetujejo in to počnejo z veseljem. 

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Zdravo, eno hitro vprašanje.
Katero olje se priporoča za 1.5 dci 110 letnik 12/2012? Trenutno imam noter nek MOTUL 5w-40... prihaja čas za zamenjavo, pa me zanima če nalijem morda kaj drugega?
Katero olje se priporoča za 1.5 dci 110 letnik 12/2012? Trenutno imam noter nek MOTUL 5w-40... prihaja čas za zamenjavo, pa me zanima če nalijem morda kaj drugega?
Če ima dpf 5-30 (solaris) drugače pa 5-40. Verjetno ga nima, če je zdaj notri motul 5-40. Drugače pa je tako, da se vedno vliva notri isto, ker pri nekaterih motorjih se s spremembo olja včasih tudi poveča poraba olja.lukke napisal/-a:Zdravo, eno hitro vprašanje.
RenaultSport
ZDravo, imam megana karavana letnik 2010 in sicer 1.9 dci gt line. Imam problem v tem, da se mi števec kar sam resetira in daje na nulo. Enkrat na mesec ali enkrat na dva meseca. Vse gre na nulo razen total km in pa poraba govoriva v litrih se ne resetira. ostalo: poraba, preveoženi km ,.... a ve kdo kje je težava?
Najlepša hvala za odgovor
Najlepša hvala za odgovor
Padec elektrike...............
- slab stik / kleme akumulatorja, mase vozila
- alternator
- slab akumulator
- slab stik / kleme akumulatorja, mase vozila
- alternator
- slab akumulator
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Danes sem hotel zamenjati žarnico za sprednjo kratko luč na Meganu 2 ph 2. Ko sem hotel dobiti žarnico ven iz tistega držala sm potegnil ven vse skupaj z držalom. Se mi je zdelo čudno, sem pa videl, da je eden od treh jezičkov, ki držijo držalo v luči bil odlomljen in je bilo vse skupaj nekako zasilikonano na luč, da je držalo. Kdo od prejšnjih mehanikov je to naredil nimam pojma, me pa zanima, ali se ta del prodaja kje samostojno, ker mi ga ne uspe najti. Oziroma, kako se sploh imenuje ta del.
Ponavadi pri vseh znamkah se dobi samo komplet luč. Ven si verjetno potegni sedež v katerem je žarnica zapetajerc napisal/-a:Danes sem hotel zamenjati žarnico za sprednjo kratko luč na Meganu 2 ph 2. Ko sem hotel dobiti žarnico ven iz tistega držala sm potegnil ven vse skupaj z držalom. Se mi je zdelo čudno, sem pa videl, da je eden od treh jezičkov, ki držijo držalo v luči bil odlomljen in je bilo vse skupaj nekako zasilikonano na luč, da je držalo. Kdo od prejšnjih mehanikov je to naredil nimam pojma, me pa zanima, ali se ta del prodaja kje samostojno, ker mi ga ne uspe najti. Oziroma, kako se sploh imenuje ta del.
RenaultSport
Tako je. Nekaj podobnega temu (ignoriraj puščico...slika iz interneta):Spula napisal/-a:Ponavadi pri vseh znamkah se dobi samo komplet luč. Ven si verjetno potegni sedež v katerem je žarnica zapetajerc napisal/-a:Danes sem hotel zamenjati žarnico za sprednjo kratko luč na Meganu 2 ph 2. Ko sem hotel dobiti žarnico ven iz tistega držala sm potegnil ven vse skupaj z držalom. Se mi je zdelo čudno, sem pa videl, da je eden od treh jezičkov, ki držijo držalo v luči bil odlomljen in je bilo vse skupaj nekako zasilikonano na luč, da je držalo. Kdo od prejšnjih mehanikov je to naredil nimam pojma, me pa zanima, ali se ta del prodaja kje samostojno, ker mi ga ne uspe najti. Oziroma, kako se sploh imenuje ta del.

Hjao. Pa ne da bo treba celo luč menjati. Se mi zdi kar malo huda.
Takih delov se ponavadi ne dobi (edino če šibaš na kakšen avto-odpad in kupiš ta del/celo luč poceni).
Je pa treba sprednji blatnik dol, luč ven pa pogledati če lahko DIY.
Je pa treba sprednji blatnik dol, luč ven pa pogledati če lahko DIY.
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
No. Smo uredili.
Moram pohvaliti Remont v Kranju, ker so povedali, da so oni to počeli (silikon in te stvari). So nam porihtali nazaj na enak način za zelo ugoden denar. Vseeno ugodneje tako kot menjati celo luč
Moram pohvaliti Remont v Kranju, ker so povedali, da so oni to počeli (silikon in te stvari). So nam porihtali nazaj na enak način za zelo ugoden denar. Vseeno ugodneje tako kot menjati celo luč
Thalia 2004, torej Clio 2. Pri pedalu za gas je mokro, voda se nabira do nekako "pete čevlja", če držiš nogo na gasu.
Na hitro sem pogledal od kje bi to prišlo pa mi deluje vse precej suho tako, da sem na začetku sumil na mokre čevlje ipd., ker mamo dobesedno boli k., s kakšnim blatom, snegom, vodo ipd. se bo usedla v avto. Samo prevozno sredstvo, pač
Zanimivo mi je tudi, da zmanjkuje hladilna tekočina.
Ja, odgovor ni glih na dlani, ker mi zgleda premalo mokro po kabini in okrog armaturke, da bi za ziher rekel, da pečka pušča. Hkrati pa so imeli vsi na raznih forumih pri puščanju pečke mokro pri sovozniku. Slučaj ali...?
Kakšno mnenje, nasvet? Je demontaža pečke komplicirana?
Hvala
Na hitro sem pogledal od kje bi to prišlo pa mi deluje vse precej suho tako, da sem na začetku sumil na mokre čevlje ipd., ker mamo dobesedno boli k., s kakšnim blatom, snegom, vodo ipd. se bo usedla v avto. Samo prevozno sredstvo, pač
Ja, odgovor ni glih na dlani, ker mi zgleda premalo mokro po kabini in okrog armaturke, da bi za ziher rekel, da pečka pušča. Hkrati pa so imeli vsi na raznih forumih pri puščanju pečke mokro pri sovozniku. Slučaj ali...?
Hvala
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Pomoči prst v vodo in daj na jezik, če je sladkastega okusa je antifriz. Drugače voda nekje drugje prihaja notri.drhouse napisal/-a:Thalia 2004, torej Clio 2. Pri pedalu za gas je mokro, voda se nabira do nekako "pete čevlja", če držiš nogo na gasu.
Na hitro sem pogledal od kje bi to prišlo pa mi deluje vse precej suho tako, da sem na začetku sumil na mokre čevlje ipd., ker mamo dobesedno boli k., s kakšnim blatom, snegom, vodo ipd. se bo usedla v avto. Samo prevozno sredstvo, pačZanimivo mi je tudi, da zmanjkuje hladilna tekočina.
Hvala
RenaultSport
Potrebna bo menjava diskov in ploščic gre se za (Clia3 1.5dci 106) kaj priporočate, če ima kdo izkušnje?