Ma ja... Glih zadnjič me je kolega napsiheral z zgodbo o Laguni in odtrgani verigi, ni blo 14 dni po tem ko sva se pogovarjala...evo ti ga na...
Upam, da je samo napenjalec
R5 napisal/-a:Pač zamenjaš napenjalec in verigo in imaš spet 200tkm mir.Pri tsi mašini jo bi moral menjati že po parih mesecih![]()
janezsko napisal/-a:če boste menjavali verigo in napenjalce dajte notri original..kopije baje ne zdržijo dolgo....lp
Drugače če gledaš aftermarket dele zna pridt tja do jurja, zdej je pa odvisno s kakšnimi deli boš popravljal. Mislim da tam do jurja in polBenjamin_S napisal/-a:Pozdravljeni
Evo diganoza potrjena. Potrebna je menjava celotnega seta pogonske verige. Zamenjali bodo tudi počen nosilec motorja.
Je imel kdko že podoben primer?? Mogoče ve kdo približno ceno??
Lep pozdrav,
No ni hudgajanezsko napisal/-a:lani menjal preventivno verigo na espacu 2.0 dci --340 e original z španarji ter vodili..vodna pumpa 120 e...drag je edino semering na strani menjalnika-mislim da je bil okoli 100 e..to je bilo na renault servisu...tak da ni tak bav-bav--edino ležaje sem še dal nove so bili 180 e..grejo pa barvah ter olje in filtri..delal mi je pa popoldanc...lp
janezsko napisal/-a:lani menjal preventivno verigo na espacu 2.0 dci --340 e original z španarji ter vodili..vodna pumpa 120 e...drag je edino semering na strani menjalnika-mislim da je bil okoli 100 e..to je bilo na renault servisu...tak da ni tak bav-bav--edino ležaje sem še dal nove so bili 180 e..grejo pa barvah ter olje in filtri..delal mi je pa popoldanc...lp
Skoraj zagotovo ležaje glavne grediBenjamin_S napisal/-a:janezsko napisal/-a:lani menjal preventivno verigo na espacu 2.0 dci --340 e original z španarji ter vodili..vodna pumpa 120 e...drag je edino semering na strani menjalnika-mislim da je bil okoli 100 e..to je bilo na renault servisu...tak da ni tak bav-bav--edino ležaje sem še dal nove so bili 180 e..grejo pa barvah ter olje in filtri..delal mi je pa popoldanc...lp
Zdravo
Katere ležaje si dalo nove??
In imaš že zamenjano, zadovoljenBenjamin_S napisal/-a:Zdravo
Tolk o tako imenovani "lajf tajm zadevi". Kupi avto z verigo, ne boš imel stroška z manjeavo zobatega,jeeeeaaa right
Mam zdei 2× večjega
Je pa res ane, eni nimajo nikol te težave, tut po 450k prevoženega, drugim motor ribne pri 65k, spet enim jo odtrga pri 207k... Tut tok o tem da so vsi motorji narjeni z enako kvaliteto, natančnostjo...
Jaz sem imel to srečo, da me je moja Laguna opozorila da ji neki ne paše:)
Lep pozdrav,
Benjamin_S